x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport In "Stefan cel Mare" s-a declansat "Operatiunea Liga Campionilor"

In "Stefan cel Mare" s-a declansat "Operatiunea Liga Campionilor"

26 Iul 2004   •   00:00

Optimism rezervat ieri dupa-amiaza in "Stefan cel Mare", la reunirea lotului dinamovist pentru jocul cu Zilina. "Cainii rosii" au pornit spre o noua performanta: accederea, in premiera, in grupele Ligii Campionilor.

MARIAN STEFAN

IDEAL. Primul pas spre idealurile lui Borcea trece pe la campioana Slovaciei. Cel mai iubit antrenor dinamovist al ultimilor ani, Ioan Andone, a ales si lotul de 18 jucatori cu care a intrat de ieri in cantonamentul de la Saftica, Danciulescu a anuntat ca-si prelungeste contractul, atmosfera in vestiar este excelenta, iar presedintele Nicolae Badea ofera aripioare de pui juniorilor ’90 ai lui Ianis Guda, care tocmai au castigat Campionatul Mondial al cluburilor. Sunt create toate premisele unui rezultat favorabil la Zilina.

LOT. Conducerea tehnica a renuntat la serviciile lui Perenyi si ale lui Cristian Ciubotariu, care au fost imprumutati la "Poli" Iasi. In aceste conditii, "ros-albii" vor ataca Zilina cu urmatorul lot: Cristian Munteanu, Vladimir Gaev - portari; Liviu Ciobotariu, George Galamaz, Angelo Alistar, Dorin Semeghin, Ovidiu Burca, Adrian Iordache - fundasi; Alexandru Pacurar, Andrei Margaritescu, Ionut Balan, Cristian Irimia, Leonard Naidin, Stefan Grigorie, Iulian Tames, Florentin Petre - mijlocasi; Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu - atacanti.

PROGRAM

Dupa doua zile de pregatiri la Saftica, dinamovistii vor decola spre Zilina maine dimineata, in jurul orei 11:00, cu o cursa charter. Delegatia "cainilor" nu va numara mai mult de 45 de persoane, printre care se vor afla conducatorii si cativa sponsori. Cartierul general va fi la Hotelul Branica, un stabiliment de patru stele amplasat la 20 de kilometri de Zilina. Maine seara este programat antrenamentul oficial.

×
Subiecte în articol: sport