x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Inedit / Amalia Nastase isi arata burtica

Inedit / Amalia Nastase isi arata burtica

de Madalina Corbeanu    |    07 Mar 2006   •   00:00
Inedit / Amalia Nastase isi arata burtica

Urmand linia mamicilor celebre care au pozat in ipostaze sexy, Amalia, sotia celebrului tenisman Ilie Nastase, a acceptat provocarea celor de la revista Tango, aratand cat de sexy poate fi la 30 de ani si insarcinata in trei luni.

Amalia si Ilie reprezinta un cuplu de peste un deceniu, aceasta fiind cea mai lunga relatie pentru Don-Juan-ul Nastase si ultima casatorie, dupa cum el insusi a declarat. In septembrie, Amalia va aduce pe lume al cincilea copil al lui Ilie, al doilea al cuplului, dupa Alesia, care va implini anul acesta 3 ani. "Se ia la intrecere cu Tiriac, ca si el a facut copil tarziu", a declarat razand "jumatatea" tenismanului. Deocamdata, cei doi nu stiu inca sexul copilului, urmand sa-l afle peste cateva saptamani. Insa Amalia este fericita ca a depasit perioada greturilor: "Ce-o fi, numai sanatos sa fie!". Nici Ilie nu are vreo preferinta, el abia asteptand copilul.

DESPRE INFIDELITATE. In revista Tango, viitoarea mamica nu a ocolit intrebarile incomode legate de viata de cuplu. "Niciodata nu am avut suspiciunea ca e cu alta femeie. Daca m-ar insela?! Vai de capul ei! Al ei si al lui! Domnisoara respectiva nu ar avea viata usoara. Nu pot sa o las sa fie fericita si eu sa stau sa plang in batista. Daca nu sunt eu fericita, nu-i nimeni! Nu conteaza a cui e vina!", a sustinut ferm Amalia.

DESPRE BARBATI. "Barbatii vor sa evadeze. Tot timpul a fost asa, chiar si atunci cand au fost mai mult sau mai putin constransi de regulile societatii. In zilele noastre cu atat mai mult nu se simt obligati de nici o responsabilitate. Ei nu fac nimic de buna voie, decat sa joace fotbal si table. Atunci, trebuie sa-i obligi", crede doamna Nastase.

DESPRE COPII. Amalia este prietena cu fetele din primele doua casatorii ale lui Ilie, asta pentru ca niciodata nu s-a ferit de trecutul sotului sau. "Am vrut sa mai avem un copil, fiindca eu am fost singura la parinti si am simtit tot timpul lipsa unui frate sau a unei surori. Si Ilie a vrut asta cand a vazut cat de reusita e Alesia", a incheiat cea care a reusit sa demonstreze ca unul dintre cei mai cunoscuti playboy poate deveni familist convins.

×
Subiecte în articol: sport amalia