x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Infern in Malaiezia

Infern in Malaiezia

20 Mar 2004   •   00:00

A doua cursa a sezonului va fi transmisa in direct de Romania 1, maine dimineata, de la ora 9:00. Scuderia italiana Ferrari se anunta a fi marea favorita si pe circuitul de la Sepang.

Adversarele "calutului cabrat" reactioneaza. Dupa ce in prima cursa a sezonului Ferrari a facut legea pe pista de la Melbourne, rivalele scuderiei italiene cauta sa lanseze contraofensiva.

LIBERE. Finlandezul Kimi Raikkonen a inregistrat cel mai bun timp pe circuitul de la Sepang (1:34,395, recordul pistei), la finalul celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere de la Marele Premiu al Malaieziei, a doua etapa din calendarul "Marelui Circ". Pilotul de la McLaren a fost urmat de Ralf Schumacher (Williams) si Mark Webber (Jaguar). Michael Schumacher, cel care realizase cel mai bun timp in prima sesiune de probe (dominata de altfel de Ferrari), s-a situat dupa cea de-a doua pe pozitia a 4-a, in timp ce coechipierul sau, Rubens Barrichello a terminat abia al zecelea. Grila de start urma sa se decida insa in aceasta dimineata, dupa sesiunea oficiala de calificari, programata la ora 8:00.

INCENDIAR. Cursa de la Sepang va fi una de foc si la propriu si la figurat. Conditiile meteorologice la Kuala Lumpur sunt la limita imposibilului. Temperatura aerului se situeaza in jurul valorii de 39 de grade Celsius, insa la nivelul pistei se ajunge si la 55 de grade.

Scantei intre Ralf si Montoya

Cei de la Williams BMW nu se bucura de cea mai potrivita atmosfera inaintea cursei de maine dimineata. Ralf Schumacher a revenit asupra incidentului dintre el si coechipierul sau, Juan Pablo Montoya, din timpul Marelui Premiu al Australiei, cand cei doi au fost aproape de a se elimina reciproc. "Montoya a facut o miscare hazardata. Data viitoare sunt gata sa-l scot de pe pista. El ar fi vrut sa-l las sa treaca, dar eu eram mai rapid si mai bine plasat si ar fi trebuit sa inteleaga asta", a spus Schumi Jr. Germanul a adaugat insa ca in prezent este mult mai preocupat sa curme suprematia celor de la Ferrari, decat de coechipierul sau columbian.
( DELIA GOMOESCU )

×
Subiecte în articol: sport