x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    19 Apr 2008   •   00:00
Info
Sursa foto: rpressport /

19 aprilie 2008:Antrenorul Eugen Neagoe speră ca echipa sa să obţină în meciul de azi cu Rapid cel puţin rezultatul înregistrat în sezonul trecut în Giuleşti, 1-1.

HANDBAL. Echipa feminină de handbal Rulmentul Braşov va întîlni azi, în deplasare, formaţia spaniolă Akaba Bere Bera, în prima manşă a semifinalelor Cupei Cupelor. Meciul va fi transmis în direct de Sport.ro, de la ora 17:30. De asemenea, în prima manşă a Challenge Cup, Dunărea Brăila va juca astăzi, în deplasare, cu VfL Oldenburg (Germania). Partidele retur se vor disputa la 26 aprilie.

 

UTA. Gruparea arădeană a împlinit ieri 63 de ani de la înfiinţare, iar suporterii au postat pe site-ul oficial al clubului un comunicat în care anunţă că la meciul de azi cu CFR Cluj vor pregăti o adevărată sărbătoare. “Un alt sezon încărcat de eşecuri nu ne poate face să trecem sub tăcere gloria trecutului şi nici să şteargă din sufletele noastre mîndria de a fi parte a familiei întemeiate de Baronul Neumann”, se arată în comunicat.

 

RAPID. Mijlocaşul Daniel Pancu a suferit o ruptură musculară şi nu va evolua în meciurile pe care echipa sa le va mai susţine pînă la finalul campiona­tului. “Sunt două părţi: una rea, deoarece contam mult pe va­loarea lui, dar partea bună este că îl voi avea pe bancă şi mă va ajuta la antrenamente”, a declarat antrenorul Marian Rada.

 

BELGIA. Fostul antrenor al echipei Lierse, Paul Put, a recunoscut pentru prima oară că a trucat meciuri în sezonul 2004/2005 al campionatului Belgiei. Într-un interviu difuzat de postul de televiziune ATV, Put a admis că a trucat două partide în acel sezon: cu Standard Liege (1-4) şi Genk (3-0). În plan sportiv, antrenorul Paul Put a fost suspendat trei ani în urma acestui scandal, în plan penal ancheta nefiind încheiată.

 

PANDURII. Antrenorul Eugen Neagoe (foto) speră ca echipa sa să obţină în meciul de azi cu Rapid cel puţin rezultatul înregistrat în sezonul trecut în Giuleşti, 1-1. “Întîlnim o echipă bună, care în fiecare an îşi pro­pune să cîştige cupa şi campiona­tul. Nu va fi uşor, dar şi în cam­pionatul trecut am reuşit să plecăm neînvinşi din Giuleşti. Sper ca şi acum, dacă nu vom reuşi să cîştigăm, măcar să repetăm rezultatul din sezonul trecut”, a sus Neagoe.

 

ITALIA. Fundaşul Cristian Chivu crede că Inter Milano are forţa să devină din nou campioană, deşi recunoaşte că rivala AS Roma se află într-o formă mai bună. “Mai sînt cinci etape şi avem patru puncte avans. Sigur că sîntem capabili să cîştigăm campionatul. Şi anul trecut vedeam că Roma juca un fotbal mai bun, dar Inter are mai multă forţă, este mai cinică, iar la final doar rezultatele contează”, a declarat Chivu.

×
Subiecte în articol: sport