x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    30 Apr 2008   •   00:00

BULGARIA. Fostul selecţioner Hristo Stoicikov este acuzat că l-a bătut pe un fotoreporter după ce acesta i-a făcut o fotografie fără să-i ceară permisiunea. Lubomir Asenov a povestit că era într-un restaurant şi lua cina cu soţia sa cînd l-a observat pe Stoicikov şi i-a făcut o poză. “Cînd am ieşit din restaurant, a venit şi afară şi m-a lovit. Am căzut şi el a vrut să mă lovească şi mai tare, dar am avut timp să-mi acopăr faţa”, susţine jurnalistul. Asenov a depus plîngere la Poliţie şi îl va da în judecată pe Stoicikov.

ITALIA. Tehnicianul Marcello Lippi, campion mondial în 2006 cu naţionala Italiei, este convins că Fiorentina se va califica în finala Cupei UEFA. “Fiorentina este vîrful de diamant al fotbalului nostru în Europa. Fiorentina joacă bine şi sînt încrezător că va ajunge în finală”, a spus Lippi. Meciul Fiorentina – Rangers, în tur 0-0, se va disputa mîine, de la ora 21:45, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

SPANIA. Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a declarat că Ronaldinho nu va pleca pentru mai puţin de 40 de milioane de euro. “Ronaldinho valoarează mai mult de 40 de milioane de euro. Nu a creat niciodată probleme şi sînt sigur că va reveni la forma pe care o avea înainte imediat ce va fi bine”, a explicat Laporta. AC Milan, Inter Milano şi Manchester City şi-au exprimat interesul pentru Ronaldinho, dar nu au ajuns pînă acum la un acord cu formaţia catalană.

FC VASLUI. Antrenorul Emil Săndoi speră că echipa sa va cîştiga meciul de sîmbătă cu FC Unirea, deşi nu poate conta pe Ljubinkovic şi pe Mardare. “Urziceniul are o echipă foarte bună, care joacă de mult timp împreună şi a obţinut rezultate la care nu se aştepta nimeni. Noi avem şi două absenţe importante, Ljubinkovic şi Mardare, care sînt suspendaţi. Sper totuşi să ne descurcăm şi fără ei şi să obţinem un rezultat favorabil”, a spus Săndoi.

×
Subiecte în articol: sport