x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Oct 2008   •   00:00

1 octombrie 2008:În plin scandal după cutremurul de duminică din Giuleşti, în urma eşecului cu FC Argeş, scor 1-3, Fatih Taher a vrut să detensioneze atmosfera şi a invitat echipa la masă, în frunte cu antrenorul Peseiro, la Hotelul Marriott, după antrenamentul efectuat ieri dimineaţă.



RAPID: TAHER, MASĂ DE ÎMPĂCARE
În plin scandal după cutremurul de duminică din Giuleşti, în urma eşecului cu FC Argeş, scor 1-3, Fatih Taher a vrut să detensioneze atmosfera şi a invitat echipa la masă, în frunte cu antrenorul Peseiro, la Hotelul Marriott, după antrenamentul efectuat ieri dimineaţă. Principalul acţionar a comunicat jucătorilor primele pentru partida de mâine seară, cu Wolfsburg. În cazul calificării, fiecare jucător va încasa câte 10.000 de euro, plus o invitaţie-surpriză. "Îi chem pe băieţi şi la un salon SPA. Îşi pot lua prietenele, vin şi eu cu a mea. Băieţii sunt degajaţi, au trecut peste eşecul de duminică. Sunt foarte optimist. Cred că ne vom califica." La masă a fost invitat şi George Copos, care însă nu a ajuns. "A spus că a rămas blocat în trafic", a spus Taher. Nu a fost prezent nici Dani Coman, care are piciorul în gips.


FC TIMIŞOARA: 1.500 DE FANI LA BELGRAD
Suporterii timişoreni şi-au anunţat prezenţa alături de echipa favorită la Belgrad. Preţul unui tichet este de 35 de lei. Suporterii pot efectua deplasarea la Belgrad pe cont propriu sau organizat, împreună cu grosul galeriei din Peluza Sud. În acest caz, fanii trebuie să scoată din buzunar încă 20 de lei, contravaloarea transportului cu autocarul. Plecarea este prevăzută pentru joi, ora 11:00, de la vestiarele arenei Dan Păltinişanu, iar întoarcerea va avea loc imediat după încheierea jocului. S-a luat legătura cu Poliţia din Serbia şi fanii vor avea protecţie pe toată durata şederii în ţara vecină. (Mircea Opriş)


FC VASLUI: PORUMBOIU SE TEME DE SLAVIA
Patronul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, recunoaşte înaintea returului cu Slavia Praga de mâine că îi este frică de campioana Cehiei. "Nici Steaua nu a putut să-i bată anul trecut în Liga Campionilor. Ne aşteaptă un meci fantastic de greu. Eu sunt îngrijorat după evoluţiile noastre din campionat, pentru că Vasluiul nu a jucat ce ne doream noi. Sper totuşi să ne revenim repede şi să arătăm altceva în Cupa UEFA", a spus Porumboiu. După 0-0 la Praga, oficialul vasluian crede totuşi că şansele de calificare în grupele Cupei UEFA sunt egale.


HANDBAL
Radu Voina, noul selecţioner al naţionalei feminine de handbal, a anunţat un lot de 16 jucătoare pentru Cupa Mondială din Danemarca, programată în perioada 14-19 octombrie la Aarhus. Componenţa lotului este următoarea: Luminiţa Huţupan-Dinu, Tereza Pâslaru, Paula Ungureanu – portari, Valentina Elisei-Ardean, Ramona Maier, Camelia Balint, Cătălina Cioaric, Adina Meiroşu, Carmen Amariei-Lungu, Aurelia Brădeanu, Narcisa Lecuşanu, Steluţa Luca, Oana Şoit, Mihaela Ani-Senocico, Oana Manea şi Ionela Stanca.


POLI IAŞI
Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, nu intenţionează să demisioneze, fiind convins că poate scoate echipa din Copou din impas. "Am mulţi oameni de partea mea, dar şi mulţi contestatari care abia aşteaptă un rezultat negativ pentru a-mi cere demisia. Nu plec pentru că am un contract şi vreau să-l duc la bun sfârşit. Sunt convins că pot redresa echipa", a spus Popa.


MUZEU
Pele, considerat cel mai bun fotbalist din toate timpurile, a inaugurat la Sao Paulo primul muzeu dedicat sportului-rege. Expoziţia, situată în incinta stadionului echipei Corinthians, se întinde pe 6.900 metri pătraţi şi cuprinde 17 săli tematice.

×
Subiecte în articol: sport