x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Aug 2005   •   00:00

Mircea Sandu a fost huiduit si la Constanta

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a fost huiduit de un grup de 30 de persoane, la incheierea meciului de miercuri seara, de la Constanta, dintre Romania si Andorra, scor 2-0, la iesirea de la tribuna oficiala. "Demisia! Demisia!", "Jigodie, cand pleci de la federatie?" au fost cateva dintre scandarile spectatorilor. In acel moment, fortele de ordine l-au inconjurat pe Mircea Sandu si l-au escortat pana la masina personala, Nasu’ doar aplaudandu-i ironic pe contestatari. (Adrian Vaduva, Constanta)

ITALIA. Mijlocasul Paul Codrea a dat o pasa de gol in partida amicala pe care Palermo a castigat-o la Olmezzo cu scorul de 2-1 in fata formatiei slovene Nova Gorica. Romanul a fost titular si a executat cornerul in urma caruia Masiello a inscris golul de 2-0.

VOLEI. Formatia masculina Petrom Ploiesti va fi antrenata in sezonul viitor de tehnicianul argentinian Claudio Coello. El va fi ajutat de conationalul sau Horatio Dileo, care va fi preparator fizic, si de secundul Mircea Dudas.

GERMANIA. Fotbalistul echipei Hertha Berlin Alexander Madlung va fi supus unui test psihologic, denumit in limbaj popular "testul idiotilor", pentru determinarea capacitatii sale de a conduce un autoturism pe drumurile publice, dupa ce a incasat 300 de amenzi pentru parcare ilegala. Fotbalistul de 23 de ani evolueaza la Hertha din 2002, avand 61 de meciuri in Bundesliga si 7 goluri marcate.

RATARE. Mihai Stoichita a debutat cu un esec la conducerea tehnica a reprezentativei Kuwaitului, care a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa nationala a Uzbekistanului, intr-un meci din grupa A a preliminariilor CM 2006, zona Asia. Reprezentativa Kuwaitului a condus cu scorul de 2-0 pana in minutul 40. In urma acestui rezultat, echipa lui Stoichita a incheiat pe locul 4 grupa A, cu 4 puncte, si a ratat calificarea pentru barajul ce i-ar fi putut asigura un loc la Cupa Mondiala din 2006, din Germania.

ROMANI. Antrenorul Ion Moldovan va ajunge duminica la Tirana, unde, probabil, luni va semna contractul pe un an cu campioana en-titre a Albaniei, SK Tirana. Alaturi de tehnician, la gruparea albaneza vor mai evolua cativa jucatori romani. Pentru inceput, Moldovan va fi insotit la Tirana de trei fotbalisti, care urmeaza sa-si negocieze personal contractele cu gruparea locala. Acestia sunt atacantii Andrei Petrescu (fost jucator la juniorii lui Dinamo, Gloria Buzau, ARO Campulung si FC Caracal), Radu Doicaru (Farul) si Ciprian Brighiu, aflat sub contract cu echipa finlandeza TP 47.

BILETE. Un bilet la meciul Rosenborg - Steaua, care va avea loc miercuri, pe stadionul Lerkendal din Trondheim, in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va costa intre 50 de coroane norvegiene (6,3 euro) si 350 de coroane norvegiene (44 euro). Stadionul Lerkendal din Trondheim are o capacitate de 21.166 locuri.

×
Subiecte în articol: sport