x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ioan Andone, spion la Zilina

Ioan Andone, spion la Zilina

16 Iul 2004   •   00:00

Elevii lui Ioan Andone au intalnit aseara pe FCM Bacau, in cadrul "patrulaterului" de la Brasov, unde mai sunt prezente echipa locala si FC Arges.

Ros-albii se afla de trei zile in orasul de la Poalele Tampei, dar capriciile vremii le-au perturbat oarecum sedintele de pregatire. Directorul executiv Cristi Borcea isi anuntase prezenta aseara in cantonamentul de la Hotelul Aro, pentru a prelungi contractele jucatorilor Vlad Munteanu, Tames si Alistar.

AMANARE. In alta ordine de idei, conducerea clubului din Stefan cel Mare n-a dat ieri nici un raspuns clar francezilor de la FC Nantes, privind data la care Danciulescu s-ar putea prezenta la echipa. Transferul devine tot mai greu de realizat, lucru recunoscut si de catre jucator, ieri, la Brasov.

VIZITA. Cat despre antrenorul Ioan Andone, acesta va pleca maine spre Slovacia, chiar daca se afla cu piciorul in ghips. "Falcosul" va asista la meciul dintre Zilina, viitorul adversar al "cainilor" in turul II preliminar al Ligii Campionilor, si Spartak Trnava. Andone va merge cu un microbuz pana la Budapesta, de unde va fi preluat de un om de-al lui Marius Vizer.

×
Subiecte în articol: sport