x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ionuţ Popa: Toţi componenţii echipei pot deveni jucători liberi

Ionuţ Popa: Toţi componenţii echipei pot deveni jucători liberi

de Ovidiu Ciutescu    |    13 Noi 2008   •   00:00
Ionuţ Popa: Toţi componenţii echipei pot deveni jucători liberi

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, dezvăluie că acţionarii care investesc în club nu au mai dat bani de câteva luni. În aceste condiţii există riscul ca jucătorii să-şi dorească să se transfere, liberi de contract, informează Mediafax.



"Nu avem bani şi nu ştiu dacă se mai poate ieşi din acest impas. Acţionarii nu au mai dat bani la echipă şi acest club trăieşte de pe o zi pe alta. Dacă nu va apărea vreo soluţie de salvare imediată, riscăm să plece toţi jucătorii. Aceştia mi-au spus că nu şi-au depus memorii pentru a pleca, dar cred că unii se gândesc foarte serios să facă acest lucru. Eu ce pot face? Sincer, mi-e greu să cred că ne putem reveni în retur. Dacă nu se vrea fotbal, asta e. Plecăm cu toţii dacă asta se vrea! Chiar mi-ar părea rău să se termine aşa la câtă muncă s-a depus la această echipă", a spus Ionuţ Popa.

Fundaşul echipei Poli Iaşi Cornel Buta a precizat că mulţi coechipieri de-ai săi se gândesc să depună memorii pentru a deveni jucători liberi de contract din cauză că nu şi-au mai primit salariile din luna august. "Normal că noi vrem să jucăm cât mai bine şi să câştigăm cât mai multe puncte, dar este greu să te concentrezi la meci în condiţiile în care nu ne-am mai luat salariile din august. Mulţi se gândesc să depună memoriu pentru a deveni jucători liberi de contract pentru că aşa nu se mai poate", a afirmat Buta.

×
Subiecte în articol: sport