x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iordache e bulversat dupa accidentul de duminica - "Sunt nevinovat!"

Iordache e bulversat dupa accidentul de duminica - "Sunt nevinovat!"

20 Iul 2004   •   00:00

Marius Iordache traieste o adevarata drama. Dupa ce duminica a accidentat mortal un biciclist, in localitatea doljeana Teasc, fundasul oltean nu se considera vinovat pentru tragicul eveniment rutier, dar este foarte afectat de cele intamplate.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

  • Jurnalul National: Marius, poti vorbi despre accident?

    Marius Iordache: Nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat tocmai mie. Putea fi oricine acolo, dar am fost tocmai eu! Putea trece orice masina pe acolo, dar a fost sa fie a mea.

  • Totusi?

    Imi este foarte greu sa vorbesc, nu am dormit nici un pic, ma simt rau de tot. De ce tocmai eu sa fiu acolo? Imi va fi greu de trecut peste acest episod chiar daca ma stiu curat, nevinovat. In plus, m-au mai daramat si cele aparute astazi (ieri - n.r.) in presa.

  • Adica?

    Ca le-am dat bani oamenilor ca sa taca, ca mergeam cu peste 100 de kilometri pe ora. Numai minciuni! Nu aveam cum sa circul cu asemenea viteza. Doar nu eram nebun sa risc viata sotiei si a copilului. Oricum, baiatul acela de pe bicicleta era la vreo sapte-opt metri de mine. Nu stiu de ce a virat stanga. Am incercat sa-l evit, dar nu a fost posibil. Cred ca in orice masina m-as fi aflat nu as fi putut evita accidentul, dupa cum mi-a sarit brusc in fata. Am tras volan stanga, dar degeaba. Am o masina grea de trei tone, era imposibil. Scuza-ma dar nu mai pot vorbi. Sunt pur si simplu dezolat de ceea ce s-a intamplat.

  • Ti-e teama de concluziile anchetei? Sunt nevinovat! Singurul aspect este ca ma apasa durerea. Ceea ce s-a intamplat imi va ramane mereu in memorie, e greu sa-mi revin.

    MARTURISIRE

    "Faptul ca am dat bani oamenilor sa taca si ca aveam viteza mare sunt pur si simplu minciuni, fiindca nu sunt inconstient ca sa fac asa ceva" - Marius Iordache, autorul accidentului

    VINE ZIYATI

    Dorinta lui Mircea Rednic de a-l transfera pe rapidistul Noureddine Ziyati, proaspat exclus de Razvan Lucescu din lotul giulestean, este aproape de a se transforma in realitate. Duminica seara, tehnicianul Craiovei a venit in Bucuresti pentru a discuta cu mijlocasul marocan transferul acestuia in Banie. Cei doi s-au inteles deja asupra contractului de un an al lui Ziyati la "Stiinta", care se cifreaza in jurul a 85.000 de dolari pe sezon, astfel incat fotbalistul este in proportie de 90% in ograda oltenilor. Acum, atat jucatorul, cat si Rednic asteapta un raspuns favorabil din partea conducerii rapidiste, care solicita 150.000 de dolari pentru marocan.

    MECI CARITABIL CU STEAUA

    Universitatea Craiova va sustine, duminica viitoare, ultimul meci de pregatire inaintea inceperii campionatului. Partida va fi foarte interesanta pentru suporterii olteni, fiindca adversar le va fi rivala Steaua Bucuresti. Meciul va avea un scop caritabil, banii incasati din vanzarea de bilete (10.000 lei/bucata) urmand sa fie donati unei case de copii sau unui azil de batrani din Craiova. Inaintea intalnirii cu rivalii din Bucuresti, oltenii ar mai putea juca maine o partida in compania echipei lui Emil Sandoi, Pandurii Targu-Jiu.
  • ×
    Subiecte în articol: sport