x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jurgen Klinsmann: Un punct cu Steaua ar fi OK!

Jurgen Klinsmann: Un punct cu Steaua ar fi OK!

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Noi 2008   •   00:00
Jurgen Klinsmann: Un punct cu Steaua ar fi OK!

• Meciul se va disputa în condiţii de iarnă



Jurgen Klinsmann, antrenorul echipei Bayern Munchen, se declară optimism în ceea ce priveşte calificarea echipei sale în primăvara Champions League. Fostul mare atacant spune că obiectivul său este atins chiar şi dacă „Bayer va remiza cu Steaua în meciul programat marţi”.

"Meciul este foarte greu, vrem măcar un punct. Cu un punct ne putem îndeplini obiectivul, optimile de finală, aşa că şi un egal ar fi bun", a explicat antrenorul campioanei Germaniei. Jucătorii bavarezi au început recuperarea imediat după meciul cu Energie Cottbus. Presa germană notează că, deşi meciul s-a jucat pe un frig pătrunzător şi fotbaliştii au vrut apoi să meargă să facă un duş fierbinte, fizioterapeutul a decis ca jucătorii să intre în cutii cu gheaţă. Fizioterapeutul echipei germane foloseşte un sistem de refacere din SUA, care se bazează pe intrarea în cutii cu gheaţă pentru răcirea muşchilor, citează Mediafax.

Spaţii largi în prersa germană de luni sunt acordate francezului Franck Ribery, care a evoluat cu ghete roz la meciul cu Energie Cottbus. "Ghetele astea roz o să le prezinte Europei marţi în meciul cu Steaua", a scris presa germană, care notează că francezul a atins mingea, la meciul cu Energie, de 127 de ori. "Cu ghetele astea a părut mult mai rapid. Se anunţă vremuri roz la Bayern",au comentat jurnaliştii. „Îmi merge foarte bine, dar încă nu mi-am atins scopurile propuse. Mai am de muncit mult de acum încolo. E adevărat că lumea e curioasă de ghetele mele roz, însă este o culoare care îmi place foarte mult", a comentat Ribery. Colegul lui Ribery de la Bayern, olandezul Mark van Bommel, a afirmat că ghinionul francezului este că nu joacă în Anglia sau Spania. "Acolo ar fi sigur cel mai bun din lume. Eu de doi ani spun că va deveni el mai bun din lume. El, faţă de alţi mari jucători, este bun în mod constant", a spus Van Bommel, în timp ce oficialul bavarezilor Uli Hoeness a afirmat: "De când şi-a revenit după accidentare, la fiecare meci arată că este cel mai bun din lume".

La Munchen, acolo unde delegaţia Stelei va ajunge în 30 de minute, a nins încontinuu, iar zapada s-a aşternut deja, informează gsp.ro.Temperatura care se inregistreza acum este de -2 grade Celsius, iar sansele sa mai ninga sunt foarte mari, conform prognozei meteo. Steaua va ateriza la Munchen aproximativ in jurul orei 12:30.

Partida Bayern Munchen - Steaua, din etapa a cincea a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc marţi, de la ora 21.45, pe Allianz Arena şi va fi transmisă de Pro TV.

×
Subiecte în articol: sport meciul