x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Juventus - Mutu vrea sa fie titular

Juventus - Mutu vrea sa fie titular

de Delia Gomoescu    |    09 Noi 2005   •   00:00
Juventus - Mutu vrea sa fie titular

Adrian Mutu si-a depasit complet problemele, iar acum vrea mai mult: un loc constant in primii unsprezece al campioanei Italiei. "Imi doresc sa ajung titular incontestabil la Juventus. Echipa merge bine, suntem pe primul loc in clasament si speram sa ramanem acolo. Suntem un grup unit si rezultatele sunt pozitive pentru ca abordam fiecare intalnire la capacitate maxima", a declarat atacantul roman, pentru Gazzetta dello Sport.

NO COMMENT. "Briliantul" considera ca exista cateva echipe care pot pune probleme "bianconerilor" in lupta pentru titlu. "Cred ca Milan, Fiorentina si Inter sunt rivalele noastre din acest sezon. Stiu ca Inter este inca departe in clasament, dar poate reveni. Desi eu sper sa nu o faca. Un adversar in minus nu prinde niciodata rau." Mutu nu a dorit insa sa comenteze decizia antrenorului de a-l folosi ca mijlocas dreapta. "Deciziile lui Capello nu se discuta. Pentru a juca accept si postul de mijlocas dreapta si incerc sa dau totul, apoi antrenorul va judeca. Eu nu sunt satisfacut de prestatiile mele si incerc sa-mi imbunatatesc jocul", a spus Mutu.

TEATRU. Si totusi, desi spune ca la Juve se simte foarte bine, romanul are o mica nemultumire legata de Serie A, unde, crede el, se joaca prea mult teatru. "In Anglia nu sunt jucatori care sa se tavaleasca pe jos pentru ca spectatorii ii fluiera. Vieira a fost criticat pentru jocul sau, dar trebuie sa intelegem ca vine din musculosul Premiership", a adaugat atacantul lui Juve. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport