x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lacatus merge sub Pietricica

Lacatus merge sub Pietricica

17 Mar 2004   •   00:00

Desi returul nu si-a consumat deocamdata decat prima etapa, doi antrenori si-au parasit deja posturile.

Ceahlaul l-a inlocuit deja pe Hizo cu Lacatus, in vreme ce Apulum este in cautari.

Dupa doua zile de negocieri, presedintele Ceahlaului, Gheorghe Stefan, l-a convins pe Marius Lacatus sa preia conducerea tehnica a echipei sale. "M-am inteles cu Marius pentru un contract pana in vara, iar daca vom evita retrogradarea, intelegerea se va prelungi cu inca doi ani", a anuntat "Pinalti".

DISCUTII. Abia revenit in Romania, Mircea Rednic se afla deja foarte aproape sa revina pe bancile Diviziei A. Primele tatonari au fost cu presedintele Ceahlaului, Gheorghe Stefan, insa "Puriul " a refuzat propunerea din cauza situatiei dificile din clasament a "plaiesilor". In acelasi timp, dupa demisia lui Aurel Sunda, Rednic a fost imediat contactat de oficialii gruparii din Alba-Iulia. "Abia a trecut o etapa si deja am doua propuneri. In ritmul asta... Desi eu sunt interesat, nu cred ca e normal ca antrenorii sa nu fie lasati sa-si faca treaba pana la capat", a declarat "Puriul".

VARIANTA. Pentru ca Rednic i-a cerut cateva zile de ragaz, Stefan a interpretat ca acesta se teme sa preia o echipa amenintata serios cu retrogradarea si s-a reorientat catre Marius Lacatus. Rednic nu pare tentat sa se inhame iar la treaba in Divizia A, asteptand si concretizarea unor discutii cu liderii lui Zimbru Chisinau. "Am discutat cu boss-ul de la Lukoil, care controleaza ostilitatile acolo, iar presedintele lor urmeaza sa vina la Bucuresti pentru a negocia", s-a destainuit Rednic.
( MIHAI IGIROSANU )

Gigi Multescu e in "carti" la Apulum Alba-Iulia

Surse apropiate clubului din Alba-Iulia sustin ca favorit la preluarea postului de antrenor principal este Gigi Multescu, antrenor care ar fi solicitat 20.000 de dolari pana in vara. In "carti" se mai afla Marius Lacatus si Mircea Rednic, dar deocamdata patronul Emanoil Savin si presedintele Viorel Malusel nu au aprobat demisia lui Aurel Sunda. La meciul de astazi, din Cupa Romaniei, cu FC Arges, pe banca tehnica va sta secundul Alexandru Pelici. In semn de solidaritate cu Aurel Sunda, cel care l-a adus la echipa, acesta din urma intentioneaza sa paraseasca si el echipa dupa jocul de Cupa. (Lucian Dobrater, Alba-Iulia)

×
Subiecte în articol: sport