x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lajos, recuzat de olteni

Lajos, recuzat de olteni

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    03 Noi 2007   •   00:00
Lajos, recuzat de olteni
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Desemnat să conducă partida din această seară dintre Craiova şi Dinamo, Tiberiu Lajos este contestat de gruparea gazdă, care, motivănd că arbitrul are simpatii "alb-roşii", a solicitat inlocuirea sa.

Desemnat să conducă partida din această seară dintre Craiova şi Dinamo, Tiberiu Lajos este contestat de gruparea gazdă, care, motivănd că arbitrul are simpatii "alb-roşii", a solicitat inlocuirea sa.

Cu 24 de ore inaintea fluierului de inceput al partidei dintre Universitatea şi Dinamo, războiul psihologic intre tradionalele rivale a inceput de ieri, imediat după ce Ionuţ Lupescu l-a nominalizat pe Tiberiu Lajos să oficieze diseară la centru pe Stadionul "Ion Oblemenco".

FERMI. Craiovenii au reacţionat incă de ieri-dimineaţă, prin vocea managerului general, Ilie Balaci. "Nu ştiu dacă delegarea lui Lajos este cea mai bună soluţie pentru acest meci deosebit de important. Se ştie rivalitatea dintre Craiova şi Dinamo, dar şi relaţia bună pe care o are Lajos cu cei de la Dinamo, mai ales că am inţeles că este un admirator al loviturilor libere executate de Claudiu Niculescu. Sper că Lajos să fie corect, altfel riscă să declanşeze un infern pe stadion", a spus Balaci. Puţin mai tărziu, in jurul prănzului, gruparea din Bănie a solicitat oficial la CCA schimbarea arbitrului. "Nu mai este un tănăr de perspectivă care să poate fi promovat pe lista FIFA sau UEFA după un asemenea meci. Partida este foarte importantă şi la centru ar trebui un arbitru cu mănă forte, nu unul care să nu căntărească cu aceeaşi măsură", au declarat oficialii Universităţii. De partea cealaltă, dinamoviştii n-au făcut nici un comentariu pe această temă. "La Craiova aştept să avem o reacţie a unei echipe care se numeşte Dinamo, o echipă cu mentalitate tare. Sper ca echipa să joace cu suflet, cu găndul doar la victorie. Craiova şi-a revenit, joacă bine sub comanda lui Napoli şi noi trebuie să atacăm cu mai multă incredere", a spus antrenorul "căinilor", Walter Zenga.

Vrea trei puncte

Antrenorul italian al Universităţii, Nicolo Napoli, a declarat că oltenii vor juca la victorie in această seară: "Ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că şi Dinamo va veni să căştige cu orice preţ. Acum este puţină presiune pe ei, conducerea ii va cere lui Zenga să ia toate punctele. Pentru noi nu contează acest lucru, putea fi rău şi dacă veneau mai relaxaţi, aşa că vom incerca să ne facem jocul nostru şi să căştigăm. Nu pot să spun că ar fi rău şi un singur punct, dar eu pregătesc echipa pentru a căştiga orice meci".

×
Subiecte în articol: sport lajos