x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 1 / CFR Cluj, sugrumată de datorii

Liga 1 / CFR Cluj, sugrumată de datorii

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Noi 2008   •   00:00
Liga 1 / CFR Cluj, sugrumată de datorii

Ioan Andone, Dorsin, Fredy şi Amoreirinha sunt numele cuprinse într-o listă a datoriilor pe care campioana le are urgent de achitat. Pe acest pomelnic, recent, s-a mai adăugat o pată. CFR nu a plătit lucrările pentru executarea tribunei I a stadionului din Gruia.



1,5 milioane € are de dat CFR către firma care a construit noua tribună I a stadionului "Dr. Constantin Rădulescu". Din această cauză, clubul patronat de Arpad Paszkany a fost dată în judecată de "Transilvania Construcţii", societatea care a executat respectiva lucrare. "Vom declanşa o acţiune în instanţă, pe procedură rapidă, pentru că sunt debite certe, facturi şi situaţii de plată acceptate. Spe¬răm să obţinem o sen¬tinţă executorie, pentru a putea încasa de¬bitul", a spune Mircea Timofte, directorul societăţii, în Daily Busi¬neAndoss.

Şi fostul tehnician, Ioan Andone, a fost zărit în urmă cu câteva zile pe la fostul său club. Adone, citat de Libertatea, susţine că nu îi este teamă că foştii patroni nu îşi vor onora obligaţiile pe care le au faţă el: "Am mers, zilele trecute, pe la CFR, să îi sa¬lut. Am vorbit şi cu domnul Iuliu Mureşan înainte de par¬tida cu Sportul, din Cu¬pa României şi am făcut o nouă înţelegere. Până la fi¬nalul lunii în curs, voi pri¬mi toţi banii. Sunt convins că se vor ţine de cu¬vânt. Ni¬cio¬dată nu au fost proble¬me financiare cât timp am an¬tren¬at echipa lui Cluj".
 

×
Subiecte în articol: sport