x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LPF: Adunare generala - Sar scantei!

LPF: Adunare generala - Sar scantei!

16 Iul 2004   •   00:00

In aceasta dimineata, de la ora 11:00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, va avea loc Adunarea Generala, care se anunta una cu scantei.

Este vorba de unul dintre punctele de pe ordinea de zi, anume drepturile de televizare, care a racit relatiile dintre Dumitru Dragomir si cele trei "mari" din Capitala: Steaua, Dinamo si Rapid.

INCAPATANARE. In ciuda faptului ca nu au nici un aliat printre presedintii celorlalte echipe din Divizia A, Gigi Becali, George Copos si Nicolae Badea, presedintii "grevistilor", continua sa sustina ideea unei licitatii pe cont propriu. In caz contrar, cei trei conducatori de la Steaua, Rapid si Dinamo ameninta ca nu vor permite televizarea meciurilor de pe teren propriu.

DEMITERE. Din acest motiv, intre Gigi Becali, care a anuntat ca va participa la sedinta, si Dumitru Dragomir, doi prieteni la catarama pana in urma cu cateva zile, a izbucnit un conflict care a dus la ruperea relatiilor dintre ei. Surse neoficiale sustin ca astazi se va propune demiterea lui Dragomir din fruntea ligii si inlocuirea acestuia cu Gino Iorgulescu. "Nu pot comenta un zvon. Dar Dragomir va ramane in fruntea LPF. Nu are cum sa fie inlaturat din moment ce este ales democratic", a declarat un oficial al ligii. (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport