x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu a pierdut Supercupa

Lucescu a pierdut Supercupa

12 Iul 2004   •   00:00

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a pierdut finala la penalty-uri, scor 6-7, 1-1 la final, in fata lui Dinamo Kiev, la care a fost titular Florin Cernat. Partida s-a desfasurat la Odessa.

MADALINA CORBEANU, DANIEL STAN

RATARE. Cosmin Barcauan, care a evoluat pe intreaga durata a partidei, a ratat penalty-ul decisiv, iar Spercupa Ucrainei a revenit rivalei Dinamo Kiev. Un alt roman, Marica, intrat dupa pauza, a esuat si el de la punctul cu var, astfel ca antrenorul Mircea Lucescu a pierdut prima mare batalie de cand ii pregateste pe "mineri".

GRESELI. Exceptandu-i pe Marica si Barcauan, la Sahtior au mai evoluat si ceilalti trei romani din lot, Stoican, Florea si Rat, in timp ce la Dinamo Kiev, doar Cernat a fost titular, Ghioane, accidentat, luand loc in tribuna. Mircea Lucescu a considerat ca un astfel de meci trebuia sa se joace la mijlocul sezonului, nu la inceputul acestuia. Dincolo, Cernat a fost titular si unul dintre cei mai buni oameni ai campioanei, dar a fost schimbat la pauza.

BUCURIE. Pentru internationalul roman de la Dinamo Kiev bucuria castigarii trofeului a fost mare. "Este al doilea succes in acest sezon, dupa cucerirea titlului de campion. Consider ca am fost mai buni decat rivalii nostri. Imi pare rau de nea Mircea si de ceilalti baieti de la Sahtior. Familia si prietenii au fost alaturi de mine si le dedic Victoria", a spus Cernat.

REVANSA
Dupa sezonul incheiat sambata o data cu finala Supercupei, campionatul urmator se anunta disputat in Ucraina, mai ales dupa venirea lui Mircea Lucescu la Sahtior Donetk. Cele doua mari rivale se vor intalni chiar in etapa de debut, care se va desfasura joi, prilej pentru tehnicianul roman sa-si ia revansa. Precizam ca, de cand i-a preluat pe "mineri", din ultimele 7 etape ale sezonului trecut, "Il Luce" nu are nici o infrangere.
×
Subiecte în articol: sport