x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu este in pericol sa fie schimbat cu Morten Olsen

Lucescu este in pericol sa fie schimbat cu Morten Olsen

26 Mar 2004   •   00:00

Mircea Lucescu este in pericol de a-si pierde scaunul de antrenor, conducerea clubului Besiktas intentionand ca din sezonul viitor sa-l aduca la carma echipei pe antrenorul reprezentativei Danemarcei, Morten Olsen.

Oficialii „vulturilor" au luat legatura cu impresarul tehnicianul danez cu care vor negocia un contract dupa incheierea actualei editii de campionat.

BILANT. Lucescu a inregistrat, in acest sezon, cele mai slabe rezultate din intreaga perioada cat a activat in Turcia ca antrenor. In primele doua sezoane in Turcia, la Galatasaray, Lucescu a acumulat, in primele 26 de etape din campionatul turc, 55, respectiv 56 de puncte. In sezonul trecut, alaturi de Besiktas, antrenorul romăn a obtinut, in aceeasi perioada, 64 de puncte. In acest sezon, dupa 26 de etape, Besiktas a acumulat doar 54 de puncte si ocupa pozitia a doua in clasament.

SUPARARE. Intr-o discutie cu oficialii clubului, Lucescu a incercat sa explice parcursul slab al echipei, asumandu-si o parte din vina. „Am criticat arbitrii care ne-au dezavantajat in mai multe randuri, dar in Turcia cei care indraznesc sa isi spuna opinia sunt nevoiti sa plateasca pentru acest lucru. Recunosc ca si eu am gresit si imi pare foarte rau. Prin jucatorii pe care ii are, Besiktas este cea mai buna echipa din Europa. De doi ani, Besiktas nu isi lasa adversarii sa respire", a declarat Il Luce nereusind sa-si stapaneasca lacrimile.

Hagi il vrea pe Sergen

Proaspat instalat in functia de antrenor principal al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi intentioneaza sa il aduca la echipa pe mijlocasul Sergen Yalcin, de la Besiktas. „Toti jucatorii si-au prelungit contractele, numai pe mine nu m-a chemat nimeni la negocieri. In cazul in care clubul nu ma mai vrea, voi pleca", a declarat Sergen, care se va intalni peste doua saptamani cu staff-ul tehnic al ros-galbenilor. Se pare ca el are mai multe oferte.

×
Subiecte în articol: sport