x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu este invincibil

Lucescu este invincibil

02 Aug 2004   •   00:00

Sahtior Donetk isi continua parcursul fara greseala in campionatul Ucrainei.

DELIA GOMOESCU

Echipa lui Mircea Lucescu a invins cu 3-0 in derby-ul local cu Metalurg Donetk si ocupa primul loc in clasament cu maximum de puncte, 12.

DIFICIL. Ca si in intalnirea cu Piunik Erevan din Liga Campionilor, Ciprian Marica a fost din nou omul care a deblocat tabela. Fostul dinamovist a deschis scorul in minutul 58, cu un sut din interiorul careului, iar Matuzalem a marit avantajul "minerilor" dupa numai un minut. Aghahowa (’89) a fost cel care a stabilit rezultatul final la 3-0, scor care nu reflecta insa realitatea de pe teren, avand in vedere ca jucatorii lui Sahtior au trebuit sa transpire destul de serios pentru aceasta victorie.

INTEGRALISTI. In ceea ce-i priveste pe romani, Marica si coechipierii sai Flavius Stoican, Cosmin Barcauan si Razvan Rat au evoluat pe toata durata partidei, in timp ce Daniel Florea nu a fost inclus de Mircea Lucescu in lotul pentru acest meci. Sahtior, care nu a pierdut nici un punct in cele 27 de meciuri cu Metalurg disputate in campionatul Ucrainei, va evolua miercuri pe teren propriu in returul cu armenii de la Piunik Erevan din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

4 ETAPE, 4 VICTORII

De la inceputul sezonului, Sahtior Donetk nu a cedat nici un punct in campionat, desi "legiunea romanilor" din Ucraina a avut meciuri mai mult decat dificile. In prima etapa, "minerii" lui Lucescu au castigat cu 2-0 in fata marii rivale Dinamo Kiev, chiar pe terenul acesteia, luandu-si revansa pentru esecul din Supercupa Ucrainei. Au urmat apoi victoriile cu Cernomoret (1-0), Dnepr Dnepropetrovsk (3-1) si acum cu Metalurg Donetk (3-0). Printre cei mai buni jucatori ai echipei s-a numarat Ciprian Marica, ex-dinamovistul marcand constant, meci de meci.
×
Subiecte în articol: sport