x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Luţu, la măna lui

Luţu, la măna lui

de Mario Morcov    |    15 Iun 2007   •   00:00
Luţu, la măna lui
Sursa foto: GHEORGHE FLUSTER/

Chiar dacă speră să se retragă din activitate de la Ştiinţa, fiul rătăcitor al Craiovei va fi păstrat in lot doar dacă va da satisfacţie in perioada de pregătire.

"U" Craiova - ar vrea să-şi incheie cariera in Bănie

Chiar dacă speră să se retragă din activitate de la Ştiinţa, fiul rătăcitor al Craiovei va fi păstrat in lot doar dacă va da satisfacţie in perioada de pregătire.

Ionuţ Luţu se găseşte in faţa celei de-a cincea sale experienţe in tricoul "alb-albastru". Mijlocaşul in vărstă de 32 de ani trebuie să-l convingă insă pe Florin Cioroianu că poate fi util echipei, altfel, cu tot ajutorul pe care i l-a oferit patronul Adrian Mititelu, acesta va fi direcţionat către "satelitul" Ştiinţei.

RECUNOŞTINŢĂ. "Am semnat un contract in alb, dar care devine oficial după perioada de pregătire. Atunci, dacă antrenorul consideră că voi corespunde cerinţelor, oficializăm inţelegerea", a spus Luţu, care nu a evoluat deloc in ultimele opt luni, din cauza unei accidentări suferite la tendon. Acesta ţine neapărat să nu-l dezamăgească pe finanţatorul echipei, deşi a găsit la Universitatea o concurenţă acerbă: "Domnul Mititelu a ţinut enorm la mine, iar acum e vremea ca şi eu să-i fiu recunoscător. Nu-mi va fi uşor, pentru că am de luptat pentru titularizare cu mulţi jucători tineri şi talentaţi, dornici de performanţă. Totul depinde de cum va decurge această perioadă de pregătire, dacă voi rezista". Hagi-Luţu este totuşi optimist: "Nu ştiu dacă voi putea să joc pănă la 40 de ani, dar ştiu cu siguranţă că sunt foarte iubit la Craiova şi de aceea vreau ca Universitatea să fie ultimul club pentru care să joc". Ionuţ Luţu a jucat prima oară la Universitatea Craiova in sezonul 1996-1997, fiind transferat de la FC Naţional.

Costeşin se ia de Ceahlăul

Directorul executiv al Universităţii, Ovidiu Costeşin, a luat in derădere interesul pe care şi l-au manifestat oficialii Ceahlăului pentru atacantul Mihai Dina. "Explicaţia ar fi că, fiind la masă, probabil că au băut un pahar de şpriţ in plus şi pe căldura asta le-a afectat judecata şi de aceea l-au trecut pe Dina pe lista lor de achiziţii. Sau poate că cei de la Ceahlăul s-au apucat să joace spănzurătoarea şi le-a ieşit numele jucătorului nostru!", a spus Costeşin. Directorul executiv al grupării din Bănie a menţionat că nu a fost sunat de nici un oficial al grupării moldovene, iar dacă aceştia l-ar fi contactat totuşi, ar fi făcut-o degeaba: "Probabil m-ar fi apucat răsul şi l-aş fi intrebat pe cel care m-ar fi apelat care e motivul real pentru care a făcut-o". In vărstă de 22 de ani, Mihai Dina şi-a prelungit ieri inţelegerea cu Universitatea Craiova, semnănd un nou contract, valabil pănă in vara anului 2012.

DORINŢĂ
"M-am intors, tată, şi sper să rămăn pe viaţă aici. Vreau să joc cu actuala echipă a Universităţii in cupele europene, şi cred că se poate acest lucru. Cu o pregătire bună sunt sigur că vom face o figură frumoasă la anu’. Oricum, echipa a demonstrat că este valoroasă in finalul ultimului campionat"
Ionuţ Luţu

×
Subiecte în articol: sport