x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Mai bine fără transferuri!"

"Mai bine fără transferuri!"

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    07 Ian 2008   •   00:00
"Mai bine fără transferuri!"
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Portarul Mircea Bornescu crede că echipa din Bănie va ieşi intărită după decizia TAS prin care nu poate aduce jucători timp de un an.

"U" CRAIOVA - Oltenii văd jumătatea plină


Portarul Mircea Bornescu crede că echipa din Bănie va ieşi intărită după decizia TAS prin care nu poate aduce jucători timp de un an.

  • Jurnalul Naţional: Cum se vede 2008 pentru Universitatea?

Mircea Bornescu: Sper din toată inima să fie un an mai prolific decăt cel precedent. Sunt convins că vom avea alte rezultate şi că se vor schimba multe in bine.

  • Eşti optimist, dar situaţia pare destul de grea prin embargoul la transferuri, impus de TAS.

Poate o să sune ciudat, dar eu cred că acest lucru poate fi benefic Universităţii. Părerea mea este că avem un lot valoros, cu jucători foarte buni şi tineri cu calităţi, care pot oricănd face pasul spre echipa mare. Unii dintre ei au arătat deja că se poate conta pe ei. Să nu uităm că Sportul Studenţesc făcea ravagii prin campionat acum căţiva ani şi era o formaţie alcătuită din tineri.

  • N-ar fi fost nevoie de căţiva jucători experimentaţi?

Decăt să dai bani mulţi pe nişte jucători care nu se acomodează ori nu fac faţă cerinţelor, mai bine le dai unor copii posibilitatea să joace. Aceşti tineri au ocazia să se călească in acest retur.

Â

  • Speri să prinzi lotul pentru Campionatul European?

Bineinţeles! Voi face in teren tot ce depinde de mine şi, dacă nea Piţi va considera că merit să fiu acolo, voi fi. Cred că pot prinde naţionala alături de Dorel Stoica, Florin Costea şi mai sunt şi alţi olteni, dar asta va decide selecţionerul.

dragos.stoica@jurnalul.ro

Botez

Goalkeeper-ul "alb-albaştrilor" işi va boteza la 18 ianuarie fiul de 3 luni, Nicolas Gabriel, sărbătoarea urmănd să aibă loc "acasă, la Craiova!", după cum a declarat "Jose", in pofida faptului că el este originar din Bucureşti. Ceremonia va fi găzduită de Biserica Madona Dudu din Bănie, naş urmănd să fie Nicu Gheară. Printre interpreţii care vor asigura partea de entertaiment a evenimentului se numără Marcel Pavel şi Ana Lesko.

Proces

După ce bistriţeanul Cristi Coroian a decis să se adreseze justiţiei pentru recuperarea banilor pierduţi din momentul in care a fost accidentat de Bornescu, portarul Universităţii spune că totul se va lămuri la tribunal. "Am spus din primul moment că-mi pare rău. Am discutat cu el la telefon, comisiile de specialitate mi-au dat dreptate, dar acum n-am ce să mai fac. M-am săturat de telenovela asta şi de acum incolo povestea va fi finalizată de avocaţii mei", a declarat Bornescu.

×
Subiecte în articol: sport