x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marin vrea sa-i strice debutul „Puriului"

Marin vrea sa-i strice debutul „Puriului"

03 Apr 2004   •   00:00

Mircea Rednic debuteaza azi oficial pe banca Universitatii Craiova impotriva Farului, echipa condusa de fostul sau coechipier de la Dinamo, Ion Marin.

Dupa o saptamana de antrenamente cu alb-albastrii, Rednic a spus: „Nu avem ce pierde in partida cu Farul". In conditiile in care Vigariu si Plesan sunt suspendati, Rednic a spus ca in cantonament vor intra toti jucatorii din lot, cei care vor fi trecuti pe foia de arbitraj urmand a fi stabiliti cu o ora inainte de inceperea partidei. „Puriul" s-a declarat nemultumit de starea sa: „Mi-as dori un alt teren pentru jucatorii mei. Acum, nu arata bine!". Altfel, Rednic a amintit de faptul ca ar fi dorit sa joace la Craiova: „Cand eram jucator as fi vrut sa vin la Universitatea, dar atunci nu aveam loc, si am ajuns la Dinamo".

FARUL. Antrenorul constantenilor, Ion Marin, este relaxat inaintea meciului de la Craiova: „Am vazut ca oltenii s-au incurajat, ca ne dau 4 sau chiar 5 goluri, am mai vazut ca fac pe reporterii la televizor, dar inainte de toate trebuie sa se joace meciul, iar noi suntem pregatiti ca din Banie sa nu venim cu măna goala. Sa nu uitam ca Universitatea nu mai este ce a fost". Optimismul lui „Sapaliga" este motivat de ultimele rezultate obtinute de constanteni impotriva oltenilor: „In campionatul trecut, am căÂştigat in Banie cu 1-0, iar in turul acestei editii, i-am invins clar la Constanta, cu 3-0. Vom da dovada de pragmatism, iar lui Mircea Rednic ii vom pregati o surpriza", a mai declarat Ion Marin. „In cinci zile, de cand a venit la echipa, Rednic nu poate face minuni. TotuÂşi, gazdele vor fi extrem de motivate, intrucăt inca nu au cunoscut gustul victoriei in retur." (Cosmin Smochina, Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport