x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marius Lacatus vine langa Anghel Iordanescu

Marius Lacatus vine langa Anghel Iordanescu

13 Iul 2004   •   00:00

In cursul zilei de ieri, selectionerul Anghel Iordanescu a discutat cu presedintele FRF situatia antrenorilor secunzi.

Daca Anton Dobos si Dan Apolzan au renuntat din proprie initiativa la respectivele posturi, preferand sa lucreze ca presedintele la "Poli" AEK Timisoara si respectiv, director tehnic la Rapid, contractele lui Dumitru Moraru si Iosif Rotariu expira la 31 iulie.

INLOCUITORI. Intelegerile lui Moraru si Rotariu cu FRF urmeaza a fi negociate pana la finele lunii. In cazurile lui Apolzan si Dobos, selectionerul va propune in cateva zile numele inlocuitorilor.

Surse apropiate "Generalului" sustin ca acesta l-a ales deja pe Marius Lacatus in locul lui Anton Dobos, in vreme ce Grigore Sichitiu va prelua prerogativele lui Dan Apolzan, urmand a reveni in postura in care s-a aflat in 1994, la CM din SUA. Lacatus se pare ca si-a dat deja un acord verbal, el fiind dezamagit si de ultimele esecuri din cariera de antrenor principal.

SELECTIONER. Potrivit unui comunicat remis ieri de FRF, dupa incheierea sedintei convocate de Mircea Sandu, contractul antrenorului Iordanescu a fost deja prelungit si este valabil "pana la incheierea campaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2006, incluzand si turneul final". In aceasta situatie nu au fost necesare noi negocieri intre selectioner si presedintele FRF, Mircea Sandu. De asemenea, noul ofiter de presa al Federatiei este Paul Zaharia, care il inlocuieste pe Sorin Satmari.

×
Subiecte în articol: sport