x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Meci de foc pentru Galata lui Hagi

Meci de foc pentru Galata lui Hagi

10 Dec 2004   •   00:00

Penultima runda a turului de campionat din Turcia programeaza maine derby-ul dintre Galatasaray si Fenerbahce, primele doua clasate dupa 15 etape.

IONUT PADURARU

EMOTII. Pe Hagi il asteapta un meci foarte important
FAVORITI. Potrivit clasamentului, unde este lider cu 5 puncte avans, dar si traditiei, Fenerbahce este favorita. "Faptul ca toata lumea ii arata pe ei drept favoriti ne ambitioneaza si mai mult. Daca vom reusi sa jucam putin mai bine decat in meciul cu Genclerbirligi si daca ne vom lupta mai mult, vom invinge", a spus Gica Hagi, antrenorul lui Galatasaray.

STRATEGIE. Potrivit ziarelor turcesti, Hagi va opta pentru un joc calculat impotriva Fenerului. "Nu vom forta pentru a inscrie imediat dupa ce incepe meciul. Trebuie sa jucam cu inteligenta. Vom cauta cu rabdare sa marcam pe durata celor 90 de minute", le-a prezentat tehnicianul roman oficialilor clubului strategia pentru acest meci. Hagi considera ca jucatorii-cheie ai echipei sale vor fi atacantii Hakan Sukur si Necati Ates, care au fost sfatuiti de fundasul Stjepan Tomas, venit in vara de la Fenerbahce, despre cum pot trece de apararea adversa.

PRIME MARI
Intalnirea este asteptata cu mare interes, mai ales ca ambele combatante par a fi in mare forma in ultimul timp. In etapa trecuta, Galata lui Gica Hagi a reusit o victorie in deplasare, 3-1 la Genclerbirligi, ramanand pe locul 2. De partea cealalta, Fenerbahce vine dupa doua rezultate foarte bune pe teren propriu, 5-0 in campionat cu Ankaragucu si 3-0 in Liga Campionilor cu Manchester United. De aceea, pentru a-si motiva jucatorii pentru acest important meci, conducerea de la Galatasaray a marit cu cate 10.000 de dolari prima in caz de victorie. Ordinea la derby va fi asigurata de 3.200 de politisti.

×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi