x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Meciuri de baraj - Australia si Trinidad, la CM

Meciuri de baraj - Australia si Trinidad, la CM

de Delia Gomoescu    |    17 Noi 2005   •   00:00
Meciuri de baraj - Australia si Trinidad, la CM

Dupa 32 de ani, Australia va juca din nou la un turneul final al Campionatului Mondial. Reprezentanta Oceaniei a obtinut biletele pentru Germania, in urma victoriei la penalty-uri, 4-2, din meciul de baraj cu Uruguay, ocupanta locului 5 in zona Americii de Sud.

ECHILIBRU. In partida tur, disputata sambata la Montevideo, Uruguay a invins cu 1-0. Ieri a fost randul Australiei sa castige cu acelasi scor, unicul gol al meciului fiind marcat de Bresciano, in minutul 35. Astfel, echipa calificata a fost decisa la loviturile de departajare. Kewell, Neill, Vidmar si Aloisi au transformat pentru australieni, in timp ce pentru uruguayeni au inscris Varela si Estoyanoff. In schimb, lista celor care au ratat i-a cuprins pe Viduka, respectiv Rodriguez si Zalayeta. Pentru reprezentativa antrenata in prezent de olandezul Guus Hiddink va fi a doua participare la Cupa Mondiala.

PREMIERA. La Manama, dupa 1-1 in meciul tur, selectionata Bahrainului a ratat calificarea in dauna celor din Trinidad Tobago. Condusi pe teren de celebrul Dwight Yorke si de pe banca de olandezul Leo Beenhaker, oaspetii s-au impus cu 1-0 prin golul marcat de Lawrence (’50). Trinidad Tobago s-a calificat pentru prima oara la un turneu final mondial. (Delia Gomoescu)

AMICALE
In afara barajelor pentru CM 2006, majoritatea disputate dupa inchiderea acestei editii, ieri s-a desfasurat si o serie de partide amicale. Coreea a castigat cu 2-0 in fata Serbiei-Muntenegru, iar Japonia a invins cu 1-0 pe Angola. Intr-o alta intalnire, Emiratele Arabe Unite s-au impus cu 3-0 in fata Siriei. Alte rezultate: Qatar - Argentina 0-3, Iordania - Georgia 2-3, Egipt - Tunisia 1-2.

×
Subiecte în articol: sport