x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Meme" se ia din nou de Puiu

"Meme" se ia din nou de Puiu

13 Oct 2004   •   00:00

Oficialii clubului din Ghencea sunt tot mai nemultumiti de selectionerul Iordanescu, caruia ii reproseaza ca nu a folosit mai multi stelisti in meciul cu Cehia.

IONUT PADURARU

Nou inclus in staff-ul gruparii din Ghencea, Titi Dumitriu spune ca dorinta clubului sau de a avea cat mai multi jucatori in prima reprezentativa este justificata de rezultatele din Cupa UEFA.

IRONII. "Jucatorii nostri au fost chemati ca la scoala, li s-au permis sa intre, dar nu in clasa, doar pe coridor", a spus antrenorul care a dus ultima data o echipa romaneasca in grupele Ligii Campionilor. "Iar copiii care umbla pe holuri se mai apuca si de fumat", a completat cu o gluma, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica.

RIVALI. "Nu acuz pe nimeni, doar constat. Doar doua echipe au avut cate patru jucatori selectionati, Sahtior si Steaua. Cei de la Sahtior au fost toti titulari, iar noi nici unul. Cine stie ce se putea intampla? Daca juca Paraschiv in locul lui Soava, poate era mai rau. Pentru prima data in ultimul timp, nici un actual sau fost jucator al Stelei nu a facut parte din primul unsprezece. A fost o selectionata din fosti sau actuali jucatori ai rivalelor Dinamo si Rapid", a adaugat Meme Stoica.

"DUSMAN". Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a fost unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Iordanescu

RENUNTARE

Numit luni in postul de sef al departamentului scouting al Stelei, Titi Dumitriu spune ca nu mai este interesat sa antreneze in Divizia A.

"Ma simteam ca un croitor care are la dispozitie un material prea prost ca sa faca un costum de gala. Mai bine renunt la antrenorat", spune Dumitriu, adaugand ca nu vizeaza postul de principal la Steaua: "Il voi ajuta pe Zenga daca ma va solicita. Pot sa imi dau cu parerea despre un jucator sau sa fac eu niste propuneri pentru aducerea unor fotbalisti de valoare".

Prima propunere a lui Dumitriu este aducerea lui Tibi Balan de la Sportul.

BOLOGNA

Insotit de Mihai Stoica, Mirel Radoi va pleca astazi din nou la Bologna, pentru un control RMN la clinica lui Giani Nani.

"Vineri vom sti exact care este situatia. Mirel este disperat sa joace, dar nu vom risca daca nu este restabilit complet. Este mult mai important ca el sa fie sanatos decat rezultatele imediate", a afirmat presedintele executiv al Stelei.

Referitor la meciul de azi, din Cupa Romaniei, cu Universitatea Cluj, Stoica a spus ca Steaua trebuie neaparat sa se califice: "Nu ne asteapta o partida facila, dar n-avem voie sa facem pasi gresiti tocmai acum".
×
Subiecte în articol: sport