x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MERCATO - Il vor pe Ronaldinho

MERCATO - Il vor pe Ronaldinho

de Delia Gomoescu    |    15 Aug 2006   •   00:00
MERCATO  - Il vor pe Ronaldinho

Ramasi fara Sevcenko, transferat la Chelsea, "rossonerii" au planuri mari. Italienii viseaza la un atac de cinci stele, avandu-i in prim-plan pe Ronaldinho si pe Ronaldo.

Scapata ieftin din scandalul meciurilor trucate, AC Milan pregateste marea lovitura. "Rossonerii" vor sa-i aduca pe "San Siro" pe doi dintre cei mai ravniti jucatori de pe planeta: Ronaldinho si Ronaldo.

Pentru vedeta Barcelonei, Silvio Berlusconi e gata sa plateasca gruparii catalane 80 de milioane de euro, iar fotbalistului ii ofera un salariu anual de 12 milioane de euro, cu patru milioane mai mult decat castiga la Barca. In acelasi timp, oficialii milanezi s-au deplasat la Madrid pentru a-l convinge pe presedintele "albilor", Ramon Calderon, sa-l cedeze pe Ronaldo.

SITUATIE. Interesul "rossonerilor" pentru Ronaldinho a fost confirmat de presedintele Barcelonei, Joan Laporta: "Da, Milan, dar si alte cluburi mari ni l-au cerut pe Ronaldinho", a declarat boss-ul catalan pentru cotidianul El Mundo Deportivo. Desi a precizat ca jucatorul nu e de vanzare, Laporta a lasat totusi sa se inteleaga ca sunt probleme legate de prelungirea contractului. Actualul acord dintre Barcelona si asul brazilian este valabil pana in 2010, iar fotbalistul primeste 8 milioane de euro pe sezon. Oficialii catalani ar fi dispusi sa-i mareasca salariul, dar numai cu conditia ca jucatorul sa cedeze clubului drepturile de imagine. Numai ca aceste drepturi ii aduc lui Ronaldinho circa 15 milioane de euro anual. Lesne de inteles ca tratativele pentru prelungirea contractului s-au impiedicat inca din start.

DISCUTII. Referitor la Ronaldo, presedintele Ramon Calderon sustine ca jucatorul ar vrea sa ramana la Madrid. In plus, cotidianul AS scrie ca antrenorul Fabio Capello a fost foarte multumit in urma discutiei cu atacantul brazilian, avuta in urma cu o saptamana, si a comunicat acest lucru si conducerii. Cu toate acestea, potrivit presei italiene, oficialii lui Milan au facut ieri deplasarea la Madrid pentru o discutie decisiva cu Calderon.

×
Subiecte în articol: sport ronaldinho