x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mihaita Plesan pleaca la Tottenham?

Mihaita Plesan pleaca la Tottenham?

13 Iul 2004   •   00:00

Universitatea Craiova isi continua turneul din Austria, unde, pana in prezent, a reusit doua victorii: 2-1 cu LASK Linz si 1-0 cu TSV Munchen 1860.

MARIO MORCOV

In zilele urmatoare este posibil ca Mihaita Plesan sa se transfere la clubul englez Tottenham, dupa ce a mai fost ofertat de AS Roma si Parma.

CLAUZA. Cel mai afectat de aceasta tranzactie va fi antrenorul Mircea Rednic, care a conditionat ramanerea la echipa de pastrarea lotului actual si in special a lui Plesan. Internationalul oltean are o clauza de 3 milioane de dolari, impusa de patronul Dinel Staicu, care a declarat referitor la acest aspect: "O sa vedeti in cateva zile. Transferul lui Plesan nu se poate discuta cu una, cu doua". Staicu a ajuns in Austria ieri.

SPERANTE. Despre partidele disputate in Austria, Mircea Rednic s-a declarat multumit: "Nu m-a interesat scorul, ci evolutia echipei in general, care imi da sperante in perspectiva noii editii de campionat". Dintre jucatorii aflati in probe, doar brazilianul Rubenilson a dat satisfactie si a semnat un contract pe doi ani. De altfel, acesta a fost coleg la Standard Liege cu actualul sau antrenor.

Cu belgianul Pierre nu s-a ajuns la nici un acord, dar va veni Lucian Marinescu, fostul rapidist sunandu-l pe Rednic si dandu-si acordul de a evolua la Universitatea. Astazi, "Stiinta" va juca in compania unei echipe locale, Zello Am Fee, iar joi cu Legia Varsovia. Vineri, oltenii vor juca impotriva lui Ferencvaros.

×
Subiecte în articol: sport