x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Misterele Giulestiului

Misterele Giulestiului

28 Iul 2004   •   00:00

Pe rand, Adrian Cristea, Lucian Goian, Eugen Baciu, Marian Zeciu si Ciprian Danciu au refuzat Rapidul, un "aport" la aceste esecuri avandu-l si George Copos.

In schimb, a fost adus un brazilian necunoscut, Rogerio, care ultima oara a jucat in liga secunda din Brazilia, la necunoscuta Campinense.

AVARITIE. "Ne intelesesem cu Dinu Gheorghe in privinta lui Adrian Cristea. Mai trebuia semnat doar contractul. In ultimul moment, cand jucatorul plecase spre Iasi sa isi ia niste lucruri, Copos a dat un telefon ca nu este ceva in regula. Ar fi fost vorba de o diferenta de 10.000 de dolari intre Rapid si ce oferea Dinamo. Atunci a picat totul", a declarat un oficial al gruparii iesene.

CONTRADICTII. Tot din motive financiare, Rapid a mai ratat alte trei transferuri: Lucian Goian, ajuns tot la rivala din Stefan cel Mare, bacauanul Eugen Baciu si Ciprian Danciu. Ultimul s-a aratat contrariat de ce i se oferise, si asta, cum se aude, tot la sugestia lui Copos. Era vorba de 40.000 de dolari pe sezon, in conditiile in care "gemenii" armeni Karamian castiga cate 60.000. Altfel, pe "ultima suta", Rapid l-a transferat pe brazilianul Jose de Melo Rogerio, atacant, care a semnat pe un an si va primi 40.000 de dolari. Acesta insa nu s-a mai antrenat cu vreo echipa din luna aprilie. (Daniel Stan, Vicentiu Neagoe)

×
Subiecte în articol: sport