x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Moldovan, regele canar

Moldovan, regele canar

29 Mar 2004   •   00:00

Romanul a marcat toate cele trei goluri ale echipei sale, FC Nantes, in meciul castigat cu 3-2 in fata lui Montpellier. De la revenirea sa in Ligue 1, Moldobut a inscris 11 goluri in 9 partide.

Viorel Moldovan a marcat golul egalarii in minutul 29, dupa ce Montpellier deschisese scorul in debutul partidei in urma unui autogol al lui Delhommeau. La cinci minute dupa pauza, jucatorul roman si-a adus echipa in avantaj, dar la scurt timp a fost randul oaspetilor sa egaleze. Moldobut nu s-a lasat insa, iar in minutul 90 a lovit decisiv, semnand victoria „canarilor". Dupa partida de sambata, atacantul lui Nantes a adunat 11 goluri in 9 intalniri disputate in Ligue 1 (16 in 13 meciuri in toate competitiile). In urma victoriei cu Montpellier, echipa antrenata de Loic Amisse ocupa locul 6 in prima liga franceza, dupa disputarea a 30 de etape.

SUPERMAN. „Aveam nevoie de victorie neaparat. Lucrurile nu au mers bine de la inceput, dar stiam ca nu va fi usor in fata unei echipe ca Montpellier. Ma bucur ca am reusit sa inscriu. Trec printr-o perioada buna. De multe ori ma regasesc in fata portii adverse si speculez greselile defensivei, dar asta nu inseamna ca sunt Superman", a spus Moldovan la finalul jocului, dupa ce suporterii i-au scandat numele minute in sir. Evolutia romanului a fost apreciata si de presa din Hexagon. Moldovan - Montpellier 3-2, titreaza site-ul oficial al lui FC Nantes, dupa meciul de sambata. De asemenea, cel mai prestigios cotidian sportiv francez, L""Equipe, i-a acordat romanului nota 8,5, nu numai cea mai mare din meciul de pe „La Beaujoire", ci si din intreaga etapa.

BOLONI. Tot sambata, un alt roman, Ladislau Bölöni, a obtinut si el un succes important: 3-0 in deplasare cu Strasbourg. Alexander Frei, cel care a marcat de 4 ori etapa trecuta impotriva lui Marseille, a fost din nou cel mai bun om al lui Rennes. Elvetianul a semnat o „dubla" in doar doua minute, 61 si 63, in timp ce al treilea gol al bretonilor a fost marcat de Monterrubio (""83).


Delia Gomoescu

×
Subiecte în articol: sport