x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Mosu" urca iar in ring

"Mosu" urca iar in ring

20 Mar 2004   •   00:00

Leonard Doroftei urca in ring pentru prima data dupa pierderea la Bucuresti a centurii de campion mondial al versiunii WBA. Ploiesteanul va boxa astazi cu americanul Chucky Tchorniawsky, partida fiind transmisa in direct pe TVR 1, incepand cu ora 22:00, in cadrul emisiunii "Surprize, Surprize".

AUSTERITATE. Meciul va avea loc la Casino Montreal, toate cele 400 de bilete fiind epuizate intr-o ora, desi preturile acestora au fost destul de piperate, variind intre 150 si 200 de dolari canadieni. Bursa romanului pentru aceasta partida va fi una foarte mica, insumand 20.000 de dolari. "Nu am nici o emotie pentru meciul cu Chucky. Din pacate, banii pe care-i voi castiga nu-mi vor ajunge nici pentru o vacanta cu familia. Dar asta este, eu nu m-am uitat niciodata la bani, pentru ca sunt roman si stiu ca nu am sa castig niciodata cat un american", a declarat Dorin.

PRELUARE. Reprezentantii clubului Interbox, la care este legitimat Doroftei, precizeaza ca cele doua meciuri, cel din seara aceasta si cel de pe 17 iulie cu detinatorul centurii WBC, americanul Arturo Gatti, nu sunt organizate de clubul canadian, ci de firma Promotions Premiere Ronde Inc, Interbox neavand suport financiar. Aflat intr-o situatie falimentara, proprietarul clubului, germanul Hans Muehlegg, i-a comunicat oficial directorului general, Yvon Michel, ca doreste sa renunte la club. Michel si-a manifestat dorinta de a cumpara Interbox, propunerea fiind acceptata, insa tranzactia intre cei doi nu s-a putut finaliza.
( VICENTIU NEAGOE )

×
Subiecte în articol: sport