x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, metamorfozat in "baiat de casa"

Mutu, metamorfozat in "baiat de casa"

15 Iul 2004   •   00:00

Aflat intr-un puternic con de umbra in ultima vreme, internationalul roman Adrian Mutu a declarat pentru publicatia britanica Evening Standard ca si-a schimbat stilul de viata.

El a lasat de inteles ca acum a devenit "baiat de casa" si, mai ales, ca se va concentra mai mult asupra atitudinii sale la Chelsea.

RECUNOSCATOR. "Am facut unele greseli si mi-am schimbat stilul de viata. Uneori, cand ar fi trebuit sa stau in casa, ieseam pentru ca sunt tanar. Sunt om si sunt supus greselii. Exista multe tentatii la Londra, asa ca prefer sa ne mutam. Am fost transferat la un club mare si am inscris multe goluri la inceputul sezonului, dar a fost greu sa raman cu picioarele pe pamant, insa tot ceea ce conteaza este viitorul", a declarat Mutu, care va ramane in noua echipa gandita de antrenorul Mourinho.

FAMILIST. De asemenea, atacantul lui Chelsea afirma ca aceasta schimbare de atitudine se datoreaza reconcilierii cu Alexandra, fosta sa sotie. Conform aceleasi publicatii, cei doi intentioneaza sa plece din Londra, unde au locuit in fosta casa a lui Dan Petrescu, si sa-si cumpere o vila in apropierea orasului, unde sa locuiasca impreuna, alaturi de fiul lor, Mario. "Mi-am dat seama ca trebuie sa fiu cu picioarele pe pamant. Familia si fotbalul sunt cele mai importante lucruri si, pe aceasta cale, le promit fanilor lui Chelsea ca voi face doar lucruri bune in acest sezon", s-a confesat Mutu. (Cosmin Smochina)

×
Subiecte în articol: sport