x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nabadaiosul Sabin

Nabadaiosul Sabin

12 Iul 2004   •   00:00

Atacantul rapidist isi confirma renumele de copil teribil, lasandu-si din nou echipa in inferioritate. El nu va fi insa penalizat de conducere

PAUL ANDONE, SORIN ANGHEL - Brasov

Rapid a incheiat stagiul de pregatire de la Poiana Brasov cu un amical disputat, sambata, in compania echipei pregatite de Ionut Lupescu.

ELIMINAT. Meciul s-a disputat pe o caldura infernala, evolutia jucatorilor avand de suferit. Arbitrul brasovean Robert Dumitru a tinut sa iasa in evidenta, fluierand aiurea si tolerand jocul dur. In minutul 37, Sabin Ilie nu a mai suportat sicanele fundasilor adversi si l-a lovit fara minge pe Balint, fiind eliminat. "La mine s-a gasit sa ia singura decizie corecta! Oricum, asta nu scuza gestul meu", a comentat Sabin. Cum centralul a permis inlocuirea atacantului abia dupa pauza, brasovenii au primit, surprinzator, gol in superioritate numerica, Burdujan fructificand o pasa in adancime.

DEBUT. S-au ratat multe ocazii, brasovenii neintelegand cum mingea nu a vrut sa intre in poarta adversa. La Rapid au debutat si gemenii armeni Arman si Artavazd Karamian, unul evoluand pe postul de mijlocas stanga, iar celalalt atacant. La Brasov a fost folosit un rus, Listin, si un sarb, Iovanovici, care a jucat la FC Arges. La finalul meciului Razvan Lucescu a discutat cateva minute, in prezenta translatorului, cu cei doi.

ANTRENORI. La finalul jocului cei doi antrenori s-au declarat multumiti de utilitatea acestuia. "Nu a fost un joc dur, a fost un antrenament din care incercam sa pastram lucrurile bune, asa cum facem din fiecare partida. Trebuie sa obtinem maximum din fiecare joc", a spus Razvan Lucescu. Ionut Lupescu s-a declarat multumit de evolutia echipei sale: "A fost un meci de pregatire, nu trebuie sa fim extaziati sau dezamagiti de rezultat sau de prestatia fotbalistilor. Din cauza lipsei de concentrare am primit gol, desi eram in superioritate numerica".

FUNDAS
Antrenorul rapidist Razvan Lucescu a anuntat ca mai are nevoie urgenta de un fundas central: "L-am folosit pe Neagu, un jucator de 19 ani, dar trebuie neaparat sa rezolvam problema fundasului central". Se pare ca solutia vine de la FCM Bacau, transferul lui Eugen Baciu fiind rezolvat in proportie de 90 la suta. Mai mult, surse din cadrul clubului giulestean confirma faptul ca Valeriu Bordeanu nu va mai fi retinut in lot pentru noul sezon.

AU JUCAT
FC BRASOV: Marc - Balint, Bodea, B. Nicolae - Dani, Cocan, Brujan, Sarmasan - Surdu, Fl. Anghel, Sandor. Au mai jucat: Keca, Satmar, Soporan, Listin, Fl. Stanga, Pintea, Iovanovici

RAPID: I. Curca - M. Constantin, Maftei, Perja - Badoi, Maldarasanu, Ziyati, Godfroid, I. Stancu - Burdujan, S. Ilie. Au mai jucat: Dolha, V. Negru, N. Grigore, Bordeanu, Ilyes, D. Niculae, Neagu, Ar. Karamian, A. Karamian.
×
Subiecte în articol: sport