x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nitro Circus 3D: nebunie şi adrenalină la maxim!

Nitro Circus 3D: nebunie şi adrenalină la maxim!

de Sebastian S. Eduard    |    28 Feb 2013   •   15:34
Nitro Circus 3D:  nebunie şi adrenalină la maxim!

Pentru echipa de sporturi extreme cunoscuta sub numele de Nitro Circus, niciun vis nu este imposibil, niciun risc prea mare de asumat, nicio acrobatie nefiind de neincercat. Ignora gravitatea sarind de pe zgarie-nori, pilotand veseli autobuze, de pe stanci, si in general distrandu-se mai spectaculos decat oricine de pe planeta aceasta. Acesti cascadori, care nu inceteaza sa depaseasca limitele realizabilului, vor incerca una dintre cele mai curajoase si interesante aventuri, in trei dimensiuni.

Pentru prima data, spectatorii vor avea ocazia sa-i urmareasca pe membrii Nitro Circus sarind, rotindu-se, accidentandu-se, zburand si in final triumfand in fata unora dintre cele mai dificile si aparent imposibil de realizat incercari atletice.

Sunt pe cale sa isi afirme dominatia mondiala... sau macar asupra Las Vagas-ului... planuind o serie de acrobatii unice si extrem de curajoase in scopul de a crea cel mai tare spectacol live tocmai in inima a ceea ce America considera Mecca distractiei.

Rezultatul este NITRO CIRCUS: FILMUL 3D, o poveste uluitoare a pionieratului acestei trupe de dependenti de adrenalina, fara limite, pe un teritoiu in care sportul si distractia isi dau mana. Pe masura ce povestea se deruleaza, filmul devine un spectacol care te face partas direct la cele mai uluitoare si incredibile acrobatii. Indeplinindu-si visul de a cuceri Vegas-ul, membrii Nitro Circus piloteaza tot felul de masinarii – de la masini de raliuri, vehicule pe doua roti sau monster trucks, la propriile inventii caraghioase – in conditii in care oricine ar tremura de emotie si frica... si totusi, ei fac fata tuturor provocarilor.

Riscuri imense. Adrenalina maxima. Fara plasa de siguranta!

Fanii Nitro Circus pot vedea acest spectacol unic în transmisiune directă, exclusiv la Grand Cinema Digiplex, astăzi, de la ora 21:00. Mai mult decât atât, spectatorii vor putea viziona live o cascadorie record, în transmisiune directă de la Arena O2 din Londra. Evenimentul de amploare va fi transmis in direct, prin satelit, în peste 500 de cinematografe din întreaga lume. (Sebastian S. Eduard)

×