x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nunta campionilor

Nunta campionilor

de Catalin Fainisi    |    Mario Morcov    |    27 Iun 2005   •   00:00
Nunta campionilor

Statiunea Herculane a fost fieful echipei Steaua sambata, cu ocazia nuntii lui Daniel Oprita, de la care a lipsit insa patronul Gigi Becali. Campionii s-au distrat pana spre dimineata, sarbatorind evenimentul in stil mare.

Cea mai fericita zi din viata stelistului Daniel Oprita a fost cea de sambata trecuta, cand s-a casatorit religios cu Nadia, careia i-a jurat credinta pe viata. Imediat dupa evenimentul solemn de la biserica ortodoxa din Herculane, Daniel a si gasit o comparatie hazlie pentru sotia sa: "Este mai periculoasa in marcaj decat Mirel Radoi, cel mai tare fundas central din tara".

AUTOGRAFE. Evenimentul a inceput dupa orele 16:00, cu o intarziere de 10 minute, cauzata de numarul mare de suporteri care i-au asaltat pe mire si pe colegii sai de echipa pentru autografe si fotografii. Cununia a durat "cat o repriza de fotbal si sase minute prelungiri", conform preotului din Herculane, iar, dupa aceasta, mirii, nasii Martin si Laura Tudor, alaturi de oaspeti, printre care nu s-a numarat si patronul Gigi Becali, s-au retras spre hotelul Roman, unde a avut loc petrecerea.
Aici, rudele si prietenii fotbalistului s-au distrat pana spre dimineata, pe acorduri de muzica populara banateana, dar si pe ritmuri de manele. Ansamblul folcloric "Timisul", cantaretele de muzica populara Stana Izbasa si Niculina Stoican, precum si manelistul "de casa" al Stelei, Adi de la Valcea, au incalzit atmosfera printre nuntasi, care nu s-au sfiit sa plateasca milioane de lei si sute de euro pentru dedicatii.

MERCEDES CADOU
Ajunsi la restaurant, Oprita si sotia sa au fost intampinati de ansamblul de muzica populara "Timisul" cu paine si sare, dar si de surpriza parintilor miresei. Soacra mica le-a oferit drept cadou de nunta un Mercedes CLK 200 (foto), al carui pret de catalog se invarte in jurul sumei de 100.000 de euro. Cei doi miri au ramas muti la vederea cadoului. "Acum imi explic toate intrebarile despre ce masina am prefera", a spus Nadia.
MM A STAT RETRAS
In jurul orei 22:00 si-a facut aparitia si presedintele Stelei, Mihai Stoica, impreuna cu sotia. "Nu am fost la ziua lui Gigi, am avut treaba sa fac cel mai tare transfer al Stelei. Am venit la nunta lui Daniel, prilej de sarbatoare", a spus MM, care a stat mai mult la masa. El a inceput sa chefuiasca abia cand a cantat preferatul sau, Adi de la Valcea, la putin timp dupa ora 24:00. Cantaretul de manele a regretat absenta celuilalt sarbatorit al zilei, Gigi Becali, considerand ca atmosfera ar fi fost si mai incinsa cu acesta la Herculane.
BOSTINA, IMBRACAT SPORT
Petrecerea lui Oprita a fost onorata de multi colegi de la Steaua. La biserica au fost: nasul Martin Tudor, Dorinel Munteanu cu sotia, Nicolae Dica, Mirel Radoi si Petre Marin. La restaurant au sosit si Ghionea, Baciu, Paraschiv, Panc si Bostina. Toti stelistii au fost echipati in costume, mai putin ultimul sosit, Bostina. Acesta a venit in pantofi si pantaloni sport, asa cum facuse si Petre Marin la cununia religioasa. Stelistii au refuzat sa comenteze scandalul dintre Steaua si FRF, pornit de la suspendarea lui Mirel Radoi pentru patru etape.

×
Subiecte în articol: sport