x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Obligatoriu victorie!

Obligatoriu victorie!

20 Mar 2004   •   00:00

Astazi, de la ora 13:00, "tricolorii" pregatiti de francezul Phillipe Sauton intalnesc la Krasnodar reprezentativa Rusiei, meci din cadrul etapei a IV-a a Cupei Europene a Natiunilor.

Partida contra echipei antrenate de Alexander Pervuhin este una extrem de importanta pentru configuratia clasamentului final, o victorie in Rusia apropiind XV-le romanesc de castigarea trofeului.

FAVORITI. Palmaresul in meciurile directe ne este net favorabil, pana acum disputandu-se 16 partide, "stejarii " obtinand victoria in 13 dintre ele, echipa fostei Uniuni Sovietice castigand doar trei. Meciul de la Krasnodar nu prezinta interes decat pentru echipa noastra, rusii nemaiavand nici o sansa pentru cucerirea trofeului. Fata de precedentul meci cu Spania, in lotul Romaniei apar trei modificari, Marian Tudori, Razvan Mavrodin si Romeo Gontineac, acestia inlocuindu-i in formatie pe Marius Tincu, Constantin Gheara si Costica Mersoiu, care sunt accidentati. "Este un meci extrem de greu pentru noi, dat fiind faptul ca trebuie neaparat sa castigam. Am toata increderea in baietii mei si stiu ca vor face tot posibilul sa jucam cu trofeul pe masa in confruntarea cu Georgia ", a declarat antrenorul Phillippe Sauton, la sosirea echipei in Rusia.

SPRE PRIMUL LOC. Adversarii nostri sunt reuniti in cantonament inca de acum o saptamana, campionatul in Rusia fiind intrerupt. Reamintim ca aceasta este penultima partida din cadrul competitiei, ultimul meci fiind programat pe 27 martie, la Iasi, contra Georgiei. In cazul unei duble victorii, "stejarii" vor termina pe primul loc, adjudecandu-si astfel Cupa Europeana. La egalitate de puncte cu Portugalia se va lua in consideratie esaverajul, romanii avandu-l in prezent superior.
( COSMIN SMOCHINA, VICENTIU NEAGOE )

×
Subiecte în articol: sport