x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ofertă de un milion de lire sterline pentru casa copilăriei lui Beckham

Ofertă de un milion de lire sterline pentru casa copilăriei lui Beckham

de Ovidiu Ciutescu    |    18 Noi 2008   •   00:00
Ofertă de un milion de lire sterline pentru casa copilăriei lui Beckham

Un cumpărător anonim a oferit un milion de lire sterline (1,5 milioane dolari) pentru casa din Londra în care fotbalistul englez David Beckham şi-a petrecut primii ani din viaţă, informează presa britanică, citată de Agerpres.



Locuinţa, destul de modestă, construită în perioada victoriană, are trei dormitoare şi este situată în cartierul Leytonstone, din nord-estul capitalei britanice, în apropierea unei linii de cale ferată, preţul său de piaţă fiind de 250.000 de lire sterline.

Cumpărătorul care a oferit actualilor proprietari ai casei exorbitanta sumă este originar din Australia şi a dorit să-şi păstreze anonimatul, a precizat Colin Evans, cel care a descoperit că actualul jucător al echipei americane Los Angeles Galaxy a locuit în această casă. „Am primit mai multe oferte concrete, una dintre ele în valoare de un milion de lire sterline, din partea unui australian, suporter al lui Beckham, însă o vom lua în considerare pe cea mai serioasă dintre ele”, a spus Evans. Purtătorul de cuvânt din Marea Britanie al lui David Beckham a confirmat că familia mijlocaşului a locuit în această casă, când fotbalistul era doar un bebeluş.

×
Subiecte în articol: sport