x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul - Boghici ramane

Otelul - Boghici ramane

22 Iul 2004   •   00:00

Inca dinaintea scandalului legat de neachitarea restantelor financiare catre jucatori, in Galati s-a zvonit ca se doreste inlaturarea de la Otelul a actualului presedinte, Nicolai Boghici.

DANIEL STAN

DEZMINTIRE. Referitor la acest aspect, Boghici a declarat: "Am auzit si eu, insa este vorba numai de scenarii. Stiu ca unii nu ma mai vor, insa cum pot schimba un presedinte care a dat bani din buzunarul lui si a obtinut si cea mai mare performanta din istoria clubului?". Neculai Boghici a venit la Otelul dupa ce echipa retrogradase, vara trecuta. Ulterior, a cumparat locul de la Petrolul Ploiesti si a reusit calificarea in finala Cupei Romaniei, cu antrenorul Sorin Cartu pe banca, si a obtinut biletul pentru Cupa UEFA, unde este ca si calificat in turul 2 preliminar.

IRONIE. "Eu zic ca asta inseamna ceva. In plus, si inainte sa fiu presedinte, iar Marius Stan si Mihai Stoica pot depune marturie, am imprumutat clubul cu 200.000 de dolari", a completat Boghici. Altfel, despre asa-zisul "blat" invocat de ziarele albaneze la meciul tur din Cupa UEFA cu Dinamo Tirana, Boghici a spus ironic: "Daca ii prind, sa-i rada! Nu este treaba noastra. O sa-i batem si acolo, sa parieze din nou pe noi".

×
Subiecte în articol: sport