x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul - FC Arges se disputa la Ploiesti

Otelul - FC Arges se disputa la Ploiesti

04 Aug 2004   •   00:00

Cum stadionul din Galati este in plina campanie de renovare, formatia pregatita de Sorin Cartu a disputat meciul tur cu Dinamo Tirana, din turul preliminar al Cupei UEFA, la Constanta.

NEINTELEGERE. Presedintele clubului de la Dunare, Nicolai Boghici, nu s-a inteles cu oficialii Farului in privinta disputarii jocurilor din campionat pe stadionul "Gheorghe Hagi", astfel ca Otelul si-a indreptat atentia spre alta arena. La rugamintea jucatorilor, patronul galatean a demarat tratativele cu Rafinaria Astra, proprietara bazei sportive pe care si-a disputat Petrolul meciurile din sezonul trecut, pentru ca Otelul sa joace meciurile considerate pe teren propriu la Ploiesti.

COMBINATIE. Pentru echipa de la malul Dunarii au mai existat si inca doua variante: Urziceni si Stadionul "National" din Complexul "Lia Manoliu" din Capitala. Ieri, Otelul a ajuns la un acord cu cei de la Astra, urmand sa dispute jocul din etapa urmatoare, cu FC Arges, la Ploiesti. Cele doua parti nu s-au inteles in ceea ce priveste urmatoarele partide ale galatenilor, o decizie in acest sens urmand a fi luata zilele urmatoare. (Adrian Simion)

×
Subiecte în articol: sport