x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul - Indienii pluseaza bani la echipa

Otelul - Indienii pluseaza bani la echipa

12 Iul 2004   •   00:00

Fotbalistii de la Otelul Galati au plecat sambata la Constanta pentru un meci amical in compania Farului, dar, in cele din urma, elevii lui Sorin Cartu au jucat cu divizionara secunda Midia Navodari.

DANIEL STAN, ERIK HOOSZ - Galati

ASIGURARI. Referitor la problemele financiare, reprezentantul partii romane din combinatul ISPAT-Sidex, Pompiliu Bors, a dat asigurari ca fotbalistii isi vor incasa restantele financiare. In acest sens, presedintele Neculai Boghici a declarat: "Am primit necesarul de bani de la directorul general al Ispat Sidex, Narendra Chaudhary, dupa discutia purtata cu domnul Bors. Banii vor intra in cont luni, 12 iulie, si sper sa ajung la Constanta si sa le dau banii baietilor". La randul sau, atacantul Danut Oprea a precizat: "Vom sta patru zile la Constanta si speram sa ne obisnuim cu gazonul. Nu ne este teama de albanezi si avem incredere ca, o data rezolvate problemele financiare, ne vom concentra si vom lua o optiune serioasa pentru calificare".

MARIRE. Un zvon circula de cateva zile prin Galati. Conform unor surse neoficiale, conducerea indiana a principalului sponsor, ISPAT-Sidex, intentioneaza sa mareasca suma pe care o vireaza anual in contul echipei de fotbal. Astfel, daca acum sponsorizarea este de 635.000 de dolari, se pare ca, in sezonul 2004-2005, "otelarii" vor primi un plus de 700.000 de dolari! "Ar fi salvarea noastra. Va dati seama ce inseamna aceasta suma pentru un club ca Otelul? Altfel vor sta lucrurile", a declarat unul dintre oficialii clubului Otelul.

VICTORIE. Sambata, pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta, Otelul a invins pe Midia Navodari cu 1-0, unicul gol fiind inscris de Negru. Partida cu Dinamo Tirana, care nu a anuntat pana ieri cand va sosi in Romania, va avea loc joi, de la ora 20:00.

×
Subiecte în articol: sport