x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul - Si totusi, pe "Dunarea"

Otelul - Si totusi, pe "Dunarea"

24 Iul 2004   •   00:00

Intrucat stadionul propriu a intrat in reparatie, Otelul Galati a ales sa joace meciurile de pe teren propriu din turul sezonului 2004-2005 pe arena "Dunarea".

DANIEL STAN

Numai ca, la controlul efectuat joi de Comisia de Licentiere din cadrul FRF, presedintele Viorel Duru s-a aratat total nemultumit de stadion.

TERMEN. "In acest moment nu putem acorda licenta, arena nu corespunde, este un santier practic. Le-am dat un nou termen, pana pe 2 august, cand voi veni impreuna cu reprezentanti ai UEFA. Sunt sceptic in privinta terminarii lucrarilor", a declarat Viorel Duru. La randul sau, presedintele Otelului, Nicolai Boghici, este optimist: "Totul va fi OK la data stabilita. Aici vrem sa jucam". Ca varianta de rezerva, "otelarii" au semnat un contract cu Farul si, daca va fi nevoie, vor putea evolua pe arena "Gheorghe Hagi".

PROMISIUNE. La inspectie a fost prezent si primarul Galatiului, Dumitru Nicolae, care a promis ca toate scaunele din plastic si celelalte probleme depistate se vor remedia: "Este echipa orasului si trebuie sa joace pentru galateni. Suporterii sa stea linistiti ca situatia este sub control si, pe 2 august, stadionul va primi licenta".

PROGRAM. In vederea mansei secunde cu Dinamo Tirana, din cadrul primului tur preliminar al Cupei UEFA, "otelarii" vor pleca miercuri 28 iulie spre Albania, la Tirana. Delegatia galateana va pleca pe cont propriu, cu un charter de 40 de locuri, refuzand reciprocitatea la transport si la cazare. Partida, care va porni de la scorul de 4-0 in favoarea Otelului, se va desfasura joi seara, iar echipa va reveni in tara a doua zi, la pranz, urmand a se deplasa direct la Bacau, pentru a disputa partida contand pentru prima etapa a noului campionat.

×
Subiecte în articol: sport