x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport PANDURII – BISTRIŢA 1-1 / Acuzele lui Cârţu

PANDURII – BISTRIŢA 1-1 / Acuzele lui Cârţu

de Marius Mihalcea    |    10 Noi 2008   •   00:00
PANDURII – BISTRIŢA 1-1 / Acuzele lui Cârţu

Tehnicianul gazdelor a spus despre echipa bistriţeană că este o favorizată a sistemului şi l-a desfiinţat pe arbitrul Istvan Kovacs.



PANDURII – BISTRIŢA 1-1 / Acuzele lui Cârţu
Tehnicianul gazdelor a spus despre echipa bistriţeană că este o favorizată a sistemului şi l-a desfiinţat pe arbitrul Istvan Kovacs.

După semieşecul înregistrat pe teren propriu cu Gloria, Sorin Cârţu a răbufnit la adresa adversarului şi a centralului întâlnirii, Istvan Kovacs. "De 20 de ani se fac jocurile pentru această echipă. Ne-am săturat, pentru că Bistriţa a ţinut fotbalul românesc pe loc timp de 20 de ani. Iar în 2008 se face în continuare acelaşi lucru. Arbitrul acesta a venit acum la Târgu-Jiu şi a luat 1.500 de euro. Noi suntem obligaţi să-i plătim acest barem, dar pentru ce, fiindcă a influenţat desfăşurarea jocului. El e pus aici ca să fie imparţial, e într-o calitate de judecător şi nu trebuie să fie nici cu unii, nici cu alţii. Dacă noi suntem proşti, să luăm goluri unul după altul, dar să nu se bage arbitrul! Kovacs are doar 23 de ani, dar este un mare pericol. I-am făcut cu fundul mare pe aceşti arbitri, îi plătim degeaba. Kovacs trebuia să-i dea unui jucător bistriţean al doilea «galben», dar nu l-a dat. Jur că n-o să mai stau pe bancă atunci când mă va mai arbitra Kovacs!", a spus "Sorinaccio".

Vrea întăriri

De partea cealaltă, antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, a apreciat că echipa sa a obţinut un punct foarte important la Târgu-Jiu. "Am avut cinci-şase jocuri în care nu am reuşit să acumulăm nici un punct. Situaţia a devenit tot mai grea pentru noi, dar acum am bifat trei jocuri fără înfrângere. E foarte important acest lucru, în perspectiva partidei cu Gaz Metan Mediaş. Din următoarele trei jocuri ne propunem să obţinem cel puţin şase puncte. Ne aşteaptă apoi o pauză destul de lungă, când va trebui să găsim soluţii de întărire a lotului. E greu să intri în vacanţă şi să fii pe un loc retrogradabil, dar sper să ieşim din această zonă periculoasă a clasamentului după următorul joc", a spus "Moţul".

×
Subiecte în articol: sport