x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pariul lui Victor Piturca

Pariul lui Victor Piturca

12 Iul 2004   •   00:00

Steaua si-a incheiat sambata turneul efectuat in Olanda si Belgia, reusind prima victorie din intersezon.

DANIEL STAN

"Ros-albastrii" au invins la scor, 5-0, gruparea de liga a II-a belgiana KV Red Star Waasland, cel mai bun jucator fiind George Ogararu, folosit mijlocas dreapta, in locul accidentatului Florentin Dumitru.

INCREDERE. Dupa episodul cu neprezentarea la echipa nationala, Ogararu intrase intr-un con de umbra. Numai ca, sambata, in ultimul meci din turneu, antrenorul Victor Piturca a mers pe mana lui Ogararu, care nu a dezamagit, reusind o "dubla". Celelalte trei goluri au fost inscrise de Andrei Cristea, la prima reusita pentru Steaua, Bostina si Alexandru Piturca.

PREZENTARE. Delegatia gruparii din Ghencea va reveni in tara in cursul zilei de astazi. Altfel, conducerea Stelei a anuntat ca va prezenta suporterilor lotul de jucatori pentru sezonul 2004-2005 pe data de 24 iulie. Evenimentul va fi onorat cu un meci amical, cel mai probabil in compania bulgarilor de la Litex Loveci.

NEAGA TRAGE LA ALIUTA
Gruparea din Ghencea l-a pierdut pe Adrian Neaga, unul dintre cei mai buni oameni ai lui Piturca in returul sezonului trecut, acesta optand pentru formatia rusa Alania Vladikavkaz. Conform unor surse neoficiale, Neaga, care a semnat un contract pe trei ani, cu un salariu stagional de 500.000 de dolari, l-ar fi propus sefilor de la Alania si pe Marian Aliuta, fostul sau coleg de la Steaua. De asemenea, un alt ex-stelist, Nana Falemi, aflat la final de contract, are sanse mari sa evolueze tot in Rusia, la Dinamo Moscova, tratativele fiind in derulare.
×
Subiecte în articol: sport