x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Piturca isi reproseaza accidentarea lui Dorinel

Piturca isi reproseaza accidentarea lui Dorinel

27 Mar 2004   •   00:00

Absenta lui Dorinel Munteanu ii da mari batai de cap antrenorului Stelei, Victor Piturca. Tehnicianul din Ghencea a dezvaluit ieri ca se simte vinovat pentru indisponibilitatea lui „Munti".

POVESTIRE. Piturca a povestit cum au stat lucrurile la partida cu Rapid. „Imi reprosez ca nu l-am schimbat inca de la pauza. L-am intrebat daca totul e in regula si mi-a spus ca simte ceva, dar nu e nici o problema. Am vrut sa nu-l mai introduc deloc pe teren." Interesant este ca de soarta lui Munteanu s-a interesat si selectionerul Iordanescu, acesta discutand joi cu medicul nationalei, Pompiliu Popescu.

DECIZIE. Dupa mai multe examene medicale si dupa o incercare esuata a lui Dorinel Munteanu de a se integra la antrenamente alaturi de coechipieri, antrenorul Stelei a decis sa nu riste prin utilizarea internationalului in aceasta seara: „Nu pot sa risc acum si sa-l bag in echipa, pentru ca se poate accidenta mai grav si il putem pierde pentru meciurile care urmeaza", a explicat Piturca. Acesta l-a desemnat deja pe Gabriel Bostina drept inlocuitorul lui Dorinel din linia de mijloc a Stelei. Celalalt absent al ros-albastrilor este mijlocasul Marian Aliuta, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.


"Dinamovistii sunt arogantI"

Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, crede ca echipa lui Piturca trebuie sa plece neinvinsa din Stefan cel Mare pentru a mai pastra sanse bune pentru titlu.
Paul And one

  • Jurnalul National: Domnule Stoica, cum va fi meciul cu Dinamo?

    Mihai Stoica: Dinamo e liderul la zi, iar noi pornim cu handicapul absentelor lui Dorinel Munteanu si Aliuta. Avem totusi sanse mari sa obtinem un rezultat pozitiv, care ar insemna si un egal.

„Un fel de Lazio - Roma"

  • Este acesta adevaratul derby al campionatului?

    Bineinteles! Un meci Steaua - Dinamo il pot compara chiar cu Roma - Lazio, pentru ca are conotatii aparte incepand de la fani si terminand cu jucatorii. Sunt meciuri din campionatul nostru care se pot ridica oricand la nivelul celor din Europa.

  • Care este adversarul mai periculos pentru Steaua?

    Nici nu se poate face comparatie intre Dinamo si Rapid. Cei din Stefan cel Mare sunt mult mai buni. Rapid a beneficiat de o sansa imensa in meciul cu noi.

„Filozoful este adminiastrator delegat"

  • Dar cele venite dinspre Dinamo?

    Dinamovistii pot sa spuna orice, pentru ca sunt pe primul loc. Am vazut ca sunt aroganti si plini de tupeu, iar noua nu ne ramane decat sa speram intr-un rezultat bun.

  • Dar pe cele ale lui Cornel Dinu?

    Ii reamintesc celui care s-a autoproclamat filozoful fotbalului romanesc ca este administrator-delegat si se pune cu unul care intamplator cunoaste bine limba romana, deci stie si ceea ce inseamna cuvantul fortuit.

  • Daca Steaua va invinge, veti proceda la fel cum a facut Gigi Netoiu in Ghencea?

    Nu cred ca imi permite fizicul debordant sa rup un scaun, dar voi gasi alta solutie sa imi exprim bucuria.


1.000 de jandarmi in Stefan cel Mare

1.000 de luptatori din Brigada Speciala de Interventie „Vlad Tepes" a Jandarmeriei vor asigura ordinea la derby-ul Dinamo - Steaua. Reprezentantii celor doua cluburi, ai galeriilor si ai Jandarmeriei au stabilit de comun acord ca galeria lui Dinamo sa stea la peluza a II-a, „Catalin Haldan", iar cea a Stelei la peluza I. Suporterii celor doua echipe se vor deplasa individual la stadion. Accesul suporterilor dinamovisti se va face la poarta din Barbu Vacarescu, in timp ce accesul suporterilor stelisti se va face la poarta din soseaua Stefan cel Mare. Recuzita galeriilor poate fi alcatuita din bannere, stegulete, fulare, esarfe, confetti, fiind interzis accesul, conform legii, in incinta stadionului cu obiecte contondente, petarde, fumigene, artificii, substante iritant-lacrimogene, bauturi alcoolice, bannere cu continut obscen, incitator la violenta, rasist sau xenofob. Interzicerea comercializarii bauturilor alcoolice in zona stadionului se va face incepănd cu ora 17:30.


„Nu stiu sa fie prietenii intre jucatori"

Referitor la posibilitatea ca derby-ul sa se incheie cu o intalnire a jucatorilor intr-un local, asa cum povestise Cornel Dinu, Victor Piturca a precizat: „Daca sunt prieteni, nu vad de ce sa nu se vada dupa joc, dar din cate stiu eu nu prea sunt prietenii intre jucatorii celor doua echipe". Intrebat daca va juca la pariuri in acest week-end pe meciurile Dinamo - Steaua si Gloria - „U" Craiova, tehnicianul ros-albastrilor a fost transant: „Nu joc la pariuri pentru ca nu am noroc. Dar daca as face-o, as juca 2! Iar la Bistrita sper sa castige Craiova". Piturca a mai spus ca echipa sa nu are nevoie de psiholog, deoarece el indeplineste si acest rol.

4.000 de stelisti in Groapa

In privinta atmosferei din tribune, lucrurile sunt la fel de agitate. Desi, conform protocolului semnat intre cele doua tabere, Steaua trebuia sa beneficieze de 5.000 de bilete, in soseaua Stefan cel Mare vor fi doar 4.000 de fani ai ros-albastrilor. Acestia si-au ridicat ieri biletele, de la casele stadionului din Bdul Ghencea, dar ei spera in obtinerea pe ultima suta de metri a inca 1.000 de tichete. „Cred ca pe langa cele 4.000 de bilete oferite suporterilor Stelei de cei de la Dinamo vor fi prezenti si alti suporteri care si-au cumparat singuri bilete la meci", a declarat ieri Piturca. In privinta coregrafiei, „Nuova Guardia" si „Armata Ultra" prefera sa pastreze tacerea, sperand ca elementul-surpriza sa impresioneze asistenta.

×
Subiecte în articol: sport dinamo piţurcă