x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara / Fara multe schimbari

Poli Timisoara / Fara multe schimbari

de Mihai Igirosanu    |    06 Ian 2006   •   00:00
Poli Timisoara / Fara multe schimbari

Antrenorul echipei banatene, Gheorghe Hagi, a revenit miercuri seara din Austria si a lasat de inteles ca nu agreeaza prea multe modificari in actualul lot al lui Poli.

Tehnicianul alb-violetilor si-a incheiat vacanta de iarna pe care si-a petrecut-o intr-un hotel de lux din Austria, in statiunea Seefeld. Hagi a fost alaturi de cumnatul sau, fostul international Gica Popescu, si de antrenorul campioanei en-titre a Poloniei, Wisla Cracovia, bunul sau prieten Dan Petrescu.

REALIST. Abia revenit in tara, Hagi nu a dorit sa discute prea mult referitor la transferurile din acest intersezon, preferand un discurs moderat si cu multe verdicte amanate. "Ar fi un miracol sa terminam primii la finalul campionatului. Este foarte greu, dar vom lupta sa fim acolo sus. Ne gandim la o cupa europeana, dar va fi foarte greu, pentru ca avem in fata doua echipe foarte bune, foarte competitive, construite in trei ani. Dar, cu toate acestea, avem sansa noastra si ne vom bate pentru ea asa cum trebuie", a declarat antrenorul timisorenilor.

EVITARE. Referitor la numeroasele posibile transferuri vehiculate in ultimele zile, Hagi a evitat un raspuns clar. "Sunt in vacanta, abia am venit, sunt la aeroport. Cand este vorba despre bani, vorbiti cu domnul presedinte Iancu. Dansul stie mai bine cat are. Eu stiu doar ca vreau sa formam o echipa buna. Vor fi schimbari in iarna, dar nu multe. Nu ne grabim. Pana in martie, cand incepe campionatul, avem timp", a incheiat fostul selectioner. El a mai lasat de inteles ca Viorel Moldovan va parasi echipa.

INCREDERE
"Timisoara e sus, a facut progrese multe. Suntem pe un drum bun, dar trebuie rabdare, pentru ca o mentalitate de invingator se creeaza in timp. Proiectul Timisoara este pe un drum bun si cred ca in acest moment nu avem foarte multe lucruri de invidiat la alte formatii" - Gheorghe Hagi, antrenor Poli Timisoara

DORINTA
"Eu sunt jucatorul lui Poli acum. Sunt onorat ca o echipa de talia Stelei se intereseaza de mine, dar nu pot sa fiu mereu la aceeasi echipa cu domnul Olaroiu. Dansul m-a ajutat mult in cariera, dar eu am in acest moment un contract in derulare cu Poli si vreau sa-l duc pana la capat" - Gigel Coman, jucator Poli

POPESCU: "NU AVEM ANTRENORI VALOROSI IN ROMANIA"
Alaturi de Hagi, a revenit din Austria si Gica Popescu (foto). Acesta a vorbit atat despre calitatea antrenorilor romani, cat si despre activitatea pe care o vor depune la FRF fostii sai colegi si prieteni, Florin Prunea si Ionut Lupescu. "Una dintre marile probleme ale fotbalului romanesc este lipsa antrenorilor valorosi. Nu avem atat de multi cat ar trebui. Atat timp cat vin antrenori din strainatate, care nu sunt de prima mana, si obtin rezultate extraordinare, inseamna ca avem o problema serioasa", a spus Popescu. Totusi, el a avut cuvinte de lauda pentru noul antrenor al lui Dinamo, spaniolul Esteban Vigo. "Il cunosc personal, de la Barcelona. Nu pot insa sa-mi dau cu parerea despre pregatirea lui profesionala, pentru ca nu am lucrat cu el, dar stiu ca e un om deosebit." Intrebat ce parere are despre modul in care Prunea si Lupescu si-au inceput activitatea la FRF, fostul candidat la presedintia Federatiei a raspuns: "Cred ca nu au inceput deocamdata. S-a vorbit despre o strategie, dar nu am vazut nimic pana acum. Sunt inca in vacanta, insa am spus ca ii voi urmari indeaproape".

×
Subiecte în articol: sport poli