x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Gica Hagi, in locul lui Olaroiu

Poli Timisoara - Gica Hagi, in locul lui Olaroiu

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    07 Noi 2005   •   00:00
Poli Timisoara - Gica Hagi, in locul lui Olaroiu

Conducerea clubului si antrenorul Cosmin Olaroiu au anuntat ieri rezilierea contractului. Echipa de pe Bega va fi preluata de Gica Hagi, care urmeaza sa fie numit in aceasta seara.

Imediat dupa victoria cu Farul, Cosmin Olaroiu a fost impins sa-si rezilieze contractul cu Poli. Noul antrenor al banatenilor va fi Gica Hagi, care va fi prezentat astazi, in cadrul unei conferinte de presa.

Decizia a fost anticipata de catre presedintele Marian Iancu, liderul gruparii timisorene declarandu-se nemultumit de jocul echipei si anuntand un val de schimbari. "Nu s-a vazut nici o schema tactica, totul a fost haotic, la intamplare. Nu se poate sa ratezi atat. In iarna vor avea loc schimbari. In afara de mine si de Emil Rosianu, vor fi schimbari peste tot", a declarat Iancu.

INLOCUITOR. Ieri, la pranz, Gica Hagi s-a inteles cu conducatorii banatenilor, iar fostul selectioner va fi anuntat astazi, de la ora 20:00. De asemenea, Marian Iancu a precizat ca i-a propus fostului presedinte al CCA, Ion Craciunescu, sa preia postul de director general al clubului. "Sambata seara, dupa meciul cu Farul, am purtat o discutie cu Marian Iancu si cu vicepresedintele Emil Rosianu. De comun acord, am decis rezilierea contractului. Am primit propunerea de a prelua un post in conducerea lui Poli, propunere la care am sa reflectez. Ii asigur pe suporteri ca Poli va ocupa intotdeauna o parte importanta din inima mea!", a fost reactia lui Cosmin Olaroiu. Evenimentele de pe Bega vor fi prezentate astazi, de la ora 20:00, in cadrul emisiunii "Fanatik Show", la OTV, care va transmite in direct de la Timisoara.

NEMULTUMIRE. Plecarea antrenorului a starnit nemultumirea suporterilor "alb-violeti". Acestia urmau sa se adune ieri dupa-amiaza, in Piata Operei, acolo de unde era programat sa demareze un miting de protest. Fanii si-au exprimat opiniile pe site-ul oficial al gruparii timisorene. "Cred ca nu era momentul pentru schimbarea lui Olaroiu… Chiar acum, cand echipa a reusit cel mai bun si mai spectaculos meci, sa-i dai in cap!! Rusine!!! Rusine!!! Rusine!!! Pana acum am apreciat calitatile de fin psiholog ale lui Iancu. Acum dovedeste contrariul! Mi-e scarba!!!", sunt doua dintre parerile sustinatorilor lui Poli. Din cate se pare, Gabi Balint si Zoltan Iasko vor fi antrenorii secunzi ai lui Hagi.

GRIGORAS
Antrenorul secund al Farului, Marian Dinu, care a condus echipa de pe banca la meciul cu Poli Timisoara, sustine ca Petre Grigoras nu a demisionat din functia de antrenor principal. "Formula de echipa am gandit-o impreuna cu antrenorul Grigoras, care nu si-a dat demisia, dar a avut niste probleme personale si de aceea nu a venit la Timisoara", a afirmat Dinu. Grigoras anuntase joi ca nu se va mai ocupa de pregatirea echipei constantene.

MOLDOVAN?
Alaturi de Olaroiu, se pare ca Poli va fi parasita si de catre atacantul Viorel Moldovan. Surse din interiorul gruparii "alb-violete" sustin ca, la putin timp dupa incheierea meciului cu Farul, Moldovan ar fi parasit Timisoara, avand asupra sa foarte multe bagaje. Conform acelorasi informatii, fostul international nu doreste sa lucreze sub comanda lui Hagi. Iancu a lasat sa se inteleaga ca, dupa anuntul privind rezilierea contractului lui Olaroiu, a avut o discutie cu atacantul Viorel Moldovan, fiind nemultumit de felul in care acesta i s-a adresat. Un alt jucator reprezentativ al lui Poli, Gabriel Caramarin, este nemultumit de plecarea lui Olaroiu. "Nu-mi vine sa cred. Nu era momentul potrivit pentru asa ceva, mai ales acum cand suntem in grafic pentru o cupa europeana. Eu sper ca nu este adevarat."

×
Subiecte în articol: sport olăroiu poli