x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Marian Iancu s-a suparat de la un meci amical pierdut

Poli Timisoara - Marian Iancu s-a suparat de la un meci amical pierdut

de Vicentiu Neagoe    |    Mario Morcov    |    19 Feb 2007   •   00:00
Poli Timisoara - Marian Iancu s-a suparat de la un meci amical pierdut

Partida amicala dintre "U" Craiova si Poli Timisora, scor 2-1 pentru olteni, a generat o stare conflictuala in sanul banatenilor. Patronul Marian Iancu acuza intreg stafful tehnic, spunand ca va lua masuri radicale.

Scandal la Timisoara

Partida amicala dintre "U" Craiova si Poli Timisora, scor 2-1 pentru olteni, a generat o stare conflictuala in sanul banatenilor. Patronul Marian Iancu acuza intreg stafful tehnic, spunand ca va lua masuri radicale.

Meciul amical dintre Universitatea Craiova si Politehnica Timisoara, desfasurat pe stadionul "Ion Oblemenco" si incheiat cu victoria oltenilor cu scorul de 2-1, a declansat furia finantatorului banatenilor, Marian Iancu. Acesta a aratat cu degetul in directia bancii tehnice, dar a atacat si conducerea, vadit nemultumit de faptul ca echipa sa nu a sutat decat o singura data spre poarta adversa.

ATAC. Patronul Marian Iancu si-a aratat vadit nemultumirea vizavi de evolutia elevilor lui Alin Artimon. "Sunt nemultumit. Consider ca ultimele doua luni au fost degeaba. Toti din stafful tehnic sunt vinovati si nu si-au facut datoria in aceasta iarna. Si domnul Artimon si Jackie Ionescu, jucatorii si colegul meu Emil Rosianu, chiar si Chivorchian, de cand a venit, cu totii sunt vinovati de situatia actuala", a rabufnit Iancu. Finantatorul Politehnicii a spus ca toti colaboratorii sai au functiile in pericol, in acest moment. "Le recomand sa nu se joace cu mine nici unul dintre ei. In acest moment, echipa trebuia sa fie construita. Avem o organigrama, pe posturi, iar eu sunt decis sa nu iert pe nimeni. Functiile tuturor sunt in pericol, chiar si a mea. Au jucat foarte slab. E o agonie prelungita la echipa, numai din cauza staffului tehnic", si-a atacat Iancu colaboratorii.

PE EXTENSIV
Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, a spus ca toate meciurile de acasa din acest retur ale echipei sale vor avea loc pe Arena Extensiv din Parcul Romanescu. Acesta a spus ca a renuntat la ideea de a juca meciurile la Caracal, dupa ce a fost rugat de foarte multi suporteri sa nu mute echipa de la Craiova. "M-au abordat foarte multi fani si m-au rugat sa ramana echipa in Banie. Am hotarat sa jucam pe Extensiv, desi va trebui sa mai bag niste bani si acolo, ca stadionul e in paragina", a spus Mititelu.

SHOWUL LUI KARAMIAN
Cel mai important transfer al lui Poli din aceasta iarna, Artavazd Karamian, a fost iertat in prima faza de cartonasul rosu dupa intrarea decisiva la Costea I, faza care a provocat si penalty-ul, dar a protestat vehement si a fost eliminat. Armeanul si-a continuat showul si a spart un geam al bancii de rezerve, apoi a facut gesturi obscene in directia fanilor olteni care l-au fluierat. Dupa meci, cativa spectatori au aruncat cu pietre in Karamian, acesta a ripostat, aruncand si el cu pietre in directia fanilor craioveni. "Eu nu am vazut gestul lui Karamian, dar cu siguranta va fi sanctionat, pentru ca asa ceva nu se face. Nu e sportiv. Dupa ce ca n-a jucat nimic, mai intra si in conflicte inutile", a spus dupa meci Marian Iancu.

×
Subiecte în articol: sport iancu