x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Premiera pentru motociclisti

Premiera pentru motociclisti

de Catalin Fainisi    |    28 Iul 2005   •   00:00
Premiera pentru motociclisti

Posesorii de motociclete din Romania au avut ocazia, in week-end-ul trecut, sa participe la prima competitie legala de viteza in linie dreapta din Romania. Pe soseaua dintre statiunile Venus si Saturn a fost organizat evenimentul "Max Moto Race", amfitrion fiind producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Avand in vedere amploarea luata de vehiculele pe doua roti in tara noastra, organizatorii intentioneaza sa repete evenimentele de acest gen.

MOTOARE. Sub supravegherea stricta a Politiei si a Jandarmeriei, peste 40 de concurenti s-au intrecut cu peste 300 de kilometri pe ora in linie dreapta, categoriile alese pentru cursele de viteza fiind de 750, respectiv 1.000 de centimetri cubi. Pe parcursul celor cinci ore de spectacol au mai fost organizate concursuri de motocross pe zona de plaja si pamant, pe circuit cu minitrambulina pentru sarituri, dar si unul de freestyle, in cadrul caruia cei mai priceputi "bikeri" au aratat cum se struneste un "motor". Pentru ca reteta sa fie completa, la demonstratia de viteza si de indemanare au asistat peste 5.000 de spectatori, atmosfera fiind intretinuta si de fetele frumoase aduse de organizatori.

CONCURS CU VIP-URI
Evenimentul de pe Litoral nu a fost intaiul de acest gen organizat pe platforma "Max Moto" in acest an. Prima etapa a acestui program s-a derulat in cadrul Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB), desfasurat in luna aprilie. Atunci a fost organizata cursa "Max Moto VIP", in cadrul careia vedete locale si numerosi fani ai motociclismului si-au testat experienta si pasiunea pentru motociclete, conducand un ATV, intr-o cursa individuala contra timp, printre obstacole, pe un traseu off-road special amenajat.

×
Subiecte în articol: sport