x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Proces contra proces / Dragomir a demontat acuzatiile lui Iacov

Proces contra proces / Dragomir a demontat acuzatiile lui Iacov

de Mihai Igirosanu    |    16 Iun 2006   •   00:00
Proces contra proces / Dragomir a demontat acuzatiile lui Iacov

Iritat de tirul la care a fost supus de Constantin Iacov, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a tinut sa scoata la iveala dovezile prin care sa demonteze acuzatiile oficialului bancar.

Iacov l-a acuzat pe Dragomir ca a cumparat terenul pe care este construit sediul LPF la un pret de patru ori mai mare si a amenintat ca va face o plangere penala in acest sens. Dragomir sustine ca cel pacalit in tranzactie a fost proprietarul terenului, Gino Iorgulescu, care n-a anticipat explozia preturilor in zona.

RIPOSTA. Deranjat, Dragomir a anuntat ca l-a actionat deja in justitie pe Iacov si a incercat sa-si dovedeasca nevinovatia, organizand o conferinta de presa. "In paralel cu actionarea in judecata am sesizat si Comisia de Disciplina, pentru ca ma acuza de luare de mita, desi eu nici nu sunt functionar public. La proces ii voi cere despagubire toata averea pe care o are. Oricum, este o figura efemera in fotbalul romanesc", a declarat Dragomir.

BANUIALA. Presedintele LPF crede ca atacurile lui Iacov impotriva sa au ca substrat faptul ca FC National nu a primit licenta pentru sezonul 2006-2007. "Are datorii mari, dupa preluarea vechiului pasiv al clubului, si nu a prezentat un contract incheiat cu BNR pentru stadion in vederea sezonului viitor", spune Dragomir.

"OMUL BATE CAMPII"
Dumitru Dragomir a mai dezvaluit unul dintre motivele pentru care a intrat in colimatorul lui Constantin Iacov: "Fiind pe luate, l-a santajat pe Porumboiu ca sa ia niste bani. El a mai luat si din alta parte. Porumboiu a vorbit cu mine, m-a sunat ca i-a cerut Iacov bani. L-am intrebat pe Porumboiu: «Ce, esti tampit? La varsta ta mai poti sa iei plasa de la un asemenea escroc, care are probleme cu cecuri false?». O sa fac o conferinta de presa in care o sa-i aduc pe toti pe care i-a inselat. Din aceste motive cere el acum demisia mea. Daca este sanatos la cap, o sa ne vedem la tribunal, iar daca nu are discernamant, o sa-i duc pachete la Balaceanca. Omul bate campii cu documente", crede presedintele Ligii Profesioniste.
MAI ARE DE STAT LA LIGA
Presedintele LPF a mai spus ca nu crede in teoria unei asa-zise conspiratii pe care cativa conducatori de cluburi din prima liga o pun la cale impotriva sa si a campioanei Steaua. "Razmerita d’asta a mai incercat sa faca si Copos…", a declarat, extrem de linistit, Dragomir. De asemenea, bosul LPF a dezvaluit si cateva din planurile de viitor. "Mai fac fostul stadion 23 August impreuna cu Guvernul si cu FRF, iar abia atunci o sa ma gandesc serios la retragere. Pe unde am fost am facut cate ceva, nu am facut umbra degeaba pamantului", a precizat Dragomir. In privinta meciurilor de la CM, "Corleone" nu este deloc impresionat si nu-l sperie nici Olanda, fosta si viitoarea adversara a Romaniei din preliminariile CE 2008.

×
Subiecte în articol: sport dragomir iacov