x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Infranti de Sochaux in ultimul amical

Rapid - Infranti de Sochaux in ultimul amical

26 Iul 2004   •   00:00

Rapid a incheiat stagiul de pregatire din Elvetia cu o noua infrangere, 0-1, in fata puternicei echipe franceze Sochaux.

DOMINARE. Conform site-ului oficial al lui Sochaux, Badoi a trimis mingea in transversala in debutul meciului, dar francezii au dominat apoi meciul si au concretizat in minutul 32 prin brazilianul Santos una dintre numeroasele ocazii avute. In repriza secunda jocul a fost echilibrat. Antrenorul Razvan Lucescu a folosit urmatoarea echipa: Dolha - M. Constantin, Maftei, Perja - I. Stancu, Maldarasanu, N. Grigore, A. Karamian - Badoi, Ilyes, S. Ilie. Au mai jucat: Burdujan, Rogerio.

CONCLUZII. Ieri, la revenirea in tara, Razvan Lucescu s-a declarat multumit de jocul prestat de echipa sa, chiar daca a obtinut o singura victorie din 4 meciuri, pierzandu-le pe celelalte. "Am cautat sa reglam din mers ceea ce nu merge. Am intalnit adversari puternici, iar echipa e in crestere". Razvan nu a precizat inca daca s-a razgandit in ceea ce priveste situatia marocanului Ziyati, trimis acasa din Elvetia: "El trebuie sa inteleaga ca trebuie sa ajute mai mult echipa, grupul, nu sa fie numai pentru el". Brazilianul Rogerio va sosi azi la Bucuresti si va efectua vizita medicala, sansele ca el sa fie oprit in lotul rapidist fiind mari. (Paul Andone)

×
Subiecte în articol: sport